JobBusters · Publicerad 30 okt

Arbetsuppgifter

Vi söker nu för kunds räkning en Digital Advisor till vår kund, ett välkänt bolag inom skogsindustri.
Positionen som Digital Advisor är ny internt hos vår kund och tjänsten är initialt en konsultroll på 6-12 månader med mycket goda chanser till förlängning eller direkt anställning hos kund för rätt person, efter konsultperiod.
Som Digital Advisor kommer du främst att stötta och samarbeta med kundens samtliga affärsområden och interna funktioner. Du kommer att ansvara över att föra den interna marknadsdigitaliseringen framåt med de senaste digitala marknadsutvecklingarna och koncepten samt säkerställa organisatorisk beredskap.

Som Digital Advisor tillför du en bred analys av vad marknaden efterfrågar för att identifiera nya digitaliseringsmöjligheter.
Vidare kommer du även att ge rådgivning i frågan för intressenter internt inom koncernen, stödja de affärsdivisioner och gruppfunktioner som finns för att förfina deras digitala vision och tillvägagångssätt. Du kommer även att driva digitaliseringsrelaterade studieprojekt internt.

I din roll som Digital Advisor har du ett dagligt nära samarbete med cheferna för Smart Operations, Digital Customer Experience, Transparent Supply Chain och New Digital Services. Du kommer att vara ansvarig över att vara uppdaterad om digitaliseringsrelaterade trender och ämnen, särskilt kring Smart Operations, Digital Customer Experience, Transparent Supply Chain och New Digital Business.

Kvalifikationer
  • Du har mycket god förståelse och operativ erfarenhet av affärsprojektledning
  • Du har minst 5+ års erfarenhet av en roll som Digital Advisor eller liknande
  • Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Du har en kreativ och stark förmåga att förstå och översätta kundbehov i affärssammanhang.
  • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av tillverkningsindustrin, med kunskap om massa- och pappersindustrin
Personliga egenskaper

Som Digital Advisor hos vår kund tror vi att du har ett strukturerat och kreativt tillvägagångssätt. Du har en naturlig ledarskapsförmåga och en riktig "Let's do it"-mentalitet. Vidare tror vi att du som Digital Advisor är handlingskraftig, självmotiverad och självgående i din roll.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, start enligt överenskommelse. Tjänsten är initialt en konsultroll på 6-12 månader med mycket goda chanser till förlängning eller direkt anställning hos kund för rätt person, efter konsultperiod.
Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Du kommer att arbeta hos vår kund som är ett välkänt bolag inom skogsindustri.
Arbetsplatsen är belagd i Centrala Stockholm och om önskemål finns till att arbeta på kundens huvudkontor i Helsingfors, Finland finns även den möjligheten.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Kontakt
Mejla Natalia Dusant

Inga fler liknande jobb tillgängliga