JobBusters · Publicerad 14 sept

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som Financial controller som är trygg i denna roll och trivs i ett dynamiskt bolag. Du kommer att arbeta i en bred roll med många olika typer av uppgifter och måste klara av att arbeta en del ad hoc. I denna roll får du exempelvis vara med och bidra med din kunskap i olika projekt gällande prognos- och planering och kontinuerligt bistå med förbättringsaspekter inom dessa områden. Vidare arbetar du med att koordinera och se över de prioriteringar kring utgifter och kostnader på såväl lokal som global nivå. Andra sedvanliga arbetsuppgifter såsom månatlig rapportering, budget- och analysarbete ingår givetvis i uppdraget där du rapporterar till finansavdelningen. Du samarbetar också nära Business controllers för att få en helhetsförståelse över eventuella avvikelser. Som Financial controller hos detta bolag skapar du även finansiella presentationer till intressenter. Ett stort fokus i detta uppdrag är ett stort engagemang i processutveckling och förbättringsåtgärder samt ett fokus på utformningen av affärs- och systemkrav inom finansfunktionen vilket gör detta till ett otroligt spännande uppdrag där du får vara med och bidra!

Kvalifikationer
  • Du har relevant eftergymnasial utbildning.
  • Du har några års erfarenhet av att arbeta som Financial controller.
  • Du är van vid att skapa finansiella presentationer på kreativa sätt.
  • Du besitter mycket god Excel- kunskap.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta utifrån IFRS (international financing reporting standards).
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift, Koncernspråket är engelska.
Personliga egenskaper

Som person söker de sig som är en riktig lagspelare! Som trivs i en snabbrörlig organisation med varierade arbetsuppgifter. Du har ett proaktivt tänk och har en fallenhet för analytiskt arbete. Du har ett helhetsfokus men också en förmåga att gå in i detaljer. Du trivs i rollen där ditt fokus är på utveckling och förbättring.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, med önskad start omgående och 3 månader framåt, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. OBS! För detta uppdrag krävs en engelsk version av ditt CV.
Sökord: financial controller, controller, budget, rapportering, ekonomisk analys, prognos
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget utförs hos vår kund i Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller