JobBusters · Publicerad 14 jan 2020

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som tycker om administrativt arbete och är intresserad av premiebefrielseförsäkringar. I denna roll som Handläggare kommer du arbeta med handläggningen av KTP1 vilket kräver noggrannhet, struktur och uthållighet. Du kommer arbeta i ett flertal olika system med mycket manuell handläggning samt ha löpande kontakt med Försäkringskassan.

Kvalifikationer
  • Du har relevant utbildning
  • Du har administrativ vana
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska
  • Det är meriterande om du har arbetat med KTP1 tidigare
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som handläggare behöver du vara uthållig och noggrann. Du behöver även ha ett strukturerat arbetssätt, ha tålamod och ha en förmåga att se samband. Du har god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2020-08-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
Du kommer att arbeta hos vår kund med arbetsplatsen belagd i Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 feb 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt
Mejla Malin Johansson

Inga fler liknande jobb tillgängliga