JobBusters · Publicerad 8 nov 2019

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är vass inom administration och vill arbeta med hantering av säkerhetsklassningar! Som HR-administratör hos vår kund kommer du sitta i ett engagerat team, men även ha det egna ansvaret för hanteringen av säkerhetsklassningar för konsulter. Du har ett tätt samarbete med kunder, leverantörer, konsulter och kollegor via telefon, mail och fysiska möten.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att löpande hantera utskick-och insamling av blanketter, sköta bokningar av säkerhetsintervjuer och hålla i genomförandet av dem samt referenstagningar. Det finns klara rutiner på plats, men du kommer vara drivande för utvecklingen av säkerhetsprocessen!

Är du en administrativ stjärna som vill äga en egen process och ha en kommunikativ roll, då är du den vi söker!

Kvalifikationer
  • Du har troligtvis en akademisk examen inom HR, inköp eller ekonomi
  • Du har erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll med stort ansvar
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av konsultmarknaden, bemanning eller inköp av resurser.
  • Du har goda kunskaper i Office-paketet och lätt för att lära dig nya system
  • Du har flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av säkerhetsklassning/hantering
Personliga egenskaper

För att passa i rollen som HR-administratör, söker vi dig som är strukturerad, engagerad och handlingskraftig. Du tycker om att arbeta i team och ser förbättringsmöjligheter i den dagliga processen. Du är noggrann och detaljfokuserad, men utan att förlora ett bredare perspektiv. Vidare är du trygg och förtroendeingivande samt en mycket god kommunikatör som har lätt för att skapa och underhålla relationer.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start dec 2019/januari 2020 och uppdraget är ett tillsvidare behov. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: Säkerhetsadministratör, HR-administratör, Administratör, Assistent, Administrativ, HR, SÄK, RK, Konsult, Konsulthantering, Riskklassning, Inköp.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Vår kund arbetar med flertalet av landets mest välkända varumärken för att förenkla konsultinköpsprocessen. Målet är att hitta de bästa kompetenserna som marknaden har att erbjuda! Kontoret ligger mitt i Stockholm city.

Vår kund erbjuder ett stort och härligt gäng med varierande erfarenheter som lär av varandra. De är duktiga på att fira framgångar, har en bra sammanhållning och högt i tak. Söker du en arbetsplats med tillit, respekt och där glada skratt värderas högt - då har du hittat rätt!

Det finns mycket goda möjligheter till vidare utveckling hos kunden! Dina uppgifter är ett område som kunden ser kommer utökas med tiden, där en öppning som teamleader/områdesansvarig kan komma att erbjudas till rätt person i framtiden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Kontakt
Mejla Malin Johansson

Inga fler liknande jobb tillgängliga