JobBusters · Publicerad 4 okt

Arbetsuppgifter

Vår kund har nu behov av att stärka upp med ytterligare en erfaren HR Business partner till sitt team. Kunden är ett internationellt bolag verksamt inom bank- och betallösningar, och du kommer att ha kontakt med människor från en mängd olika länder i ditt jobb. Som HR Business partner kommer du ditt primära arbetsuppgifter innebära att stötta interna chefer i deras nystartade projekt inom sitt område. Du kommer att stötta med rådgivning i HR-frågor samt supportera intern utveckling inom kundens projekt "talent strategy" för att attrahera och vidare rekrytera marknadens vassaste medarbetare.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning inom personal/rekrytering
  • Du har ett par års erfarenhet av att jobba sin HR Business Partner eller motsvarande
  • Du har erfarenhet och förmågan att tänka brett för att hitta rätt kontaktväg för din uppgift
  • Du har tidigare erfarenhet av att jobba mot profiler inom Finance, Legal och/eller Operations men även profiler inom ledarskap.
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat (din engelska kommer du använda dagligen, och vi ser gärna att du ansöker med ett CV samt personligt brev på engelska)
Personliga egenskaper

Som HR Business partner har du förmågan att skapa relationer med människor. Du brinner för utvecklingsmöjligheter inom HR-frågor. Du vet vad som krävs för att nå dina personliga samt kundens målsättningar, du är självgående och driver dina processer framåt. I rollen som HR Business partner är det viktigt att kunna prioritera bland dina processer och arbetsuppgifter, och du trivs när du får jobba mot deadlines och då tempot emellanåt är högt.

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltidstjänst med önskad start OMGÅENDE. Uppdraget börjar på 6 månader, med stor chans till förlängning efter detta. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: HR Business partner, HR, Human Resources, Finance, Leadership, Legal, Bank, HRBP
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund, ett välkänt bolag inom bank och finans. Du kommer att sitta i kundens insporerande lokaler mitt på Sveavägen, i centrala Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Kontakt
Mejla Natalia Dusant

Inga fler liknande jobb tillgängliga