JobBusters · Publicerad 13 okt

Arbetsuppgifter

Vår kund söker nu en Projektledare till ett nytt spännande uppdrag. Kunden jobbar med bostadslösningar till företag inom bygg- och entreprenadbranschen och de planerar nu att starta upp ett nytt verksamhetsområde inom bolaget. Det är här du kommer in med ditt driv och din förmåga att sy ihop en mängd olika delar till en fungerande helhet. Ditt ansvar kommer vara att skapa en projektplan och utefter den ta kontakt med leverantörer, potentiella samarbetspartners, skapa ett koncept och i slutändan se till att allt resulterar i en fungerande verksamhet. Du kommer ha hjälp av VD och säljansvarig under projektets gång, men rollen ger stor frihet rörande arbetsupplägg och tillvägagångssätt.

Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor i Täby, men projektet är planerat att sjösättas i både Stockholm och Göteborg, så du ska inte vara främmande för vissa resor mellan orterna.

Kvalifikationer
  • Du har ett par års erfarenhet av projektledning/som Projektledare
  • Du har goda kunskaper i Excel
  • Det är mycket meriterande med bakgrund inom bygg- eller fastighetsbranschen
  • Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat
  • Du har B-körkort, och gärna tillgång till egen bil
Personliga egenskaper

I tjänsten som Projektledare krävs ett stort driv och självständighet. Du trivs med att planera ditt eget jobb och har förmågan att driva processer. Organiserad, strukturerad och problemlösare är egenskaper som beskriver dig. Du är resultatinriktad, har gott affärssinne och trivs med fria tyglar - ett tydligt mål räcker för att du ska kunna sätta upp ditt eget arbetssätt för vägen dit.

Vad vår kund kan erbjuda

Kunden erbjuder en mindre arbetsplats med högt i tak och härlig teamkänsla. Du kommer få bli del i en händelserik vardag med goda utvecklingsmöjligheter. De är måna om sin personal och nya idéer och tankar är alltid välkomna.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ett expansivt företag inom bostadsbranschen. De erbjuder tillfälliga boendelösningar för företag inom bygg- och entreprenadbranschen och har i dagsläget ett drygt hundratal boenden runt om i Sverige. Företaget utvecklar och expanderar sin verksamhet och erbjuder en arbetsplats i ständig förändring och förbättring.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga