JobBusters · Publicerad 17 okt

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en kunnig Rekryteringskonsult till en av våra kunder. Som Rekryteringskonsult kommer du att jobba brett med hela processen, från att definiera behovet till att hitta rätt kandidat. Du kommer att jobba i ett team tillsammans med andra Rekryteringskonsulter där ni stöttar och hjälper varandra, men samtidigt kommer du att jobba väldigt självständigt med dina egna processer. Du supporterar rekryterande chefer i både operativa och strategiska rekryteringsfrågor samt arbetar för en stark intern kultur där våra medarbetare står i fokus.
Exempel på arbetsuppgifter:
 • Stötta de rekryterande cheferna i hela kompetensförsörjningskedjan
 • Arbeta med samtliga steg i rekryteringsprocessen
 • Du kommer att driva flera rekryteringsprocesser löpande och arbeta med tjänster inom flera av kundens olika tekniska discipliner
 • Utbilda chefer i rekrytering
 • Planera och genomföra rekryteringsevents
 • Kontinuerligt arbeta med processer och arbetssätt inom rekrytering
Kvalifikationer
 • Du har eftergymnasial utbildning inom rekrytering
 • Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som Rekryteringskonsult/brett rekryteringsarbete
 • Du har goda administrativa kunskaper samt goda kunskaper i Officepaketet
 • Det är meriterande med ett tekniskt intresse/erfarenhet av att rekrytera tekniska profiler
 • Det är meriterande om du har någon erfarenhet av att jobba med personlighetstest
 • Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
Personliga egenskaper

I tjänsten som Rekryteringskonsult bör du vara nyfiken, serviceminded och lyhörd. Ett visst mått av envishet är något som präglar din personlighet och gör att du går i mål med dina åtaganden. Kunden värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt då både interna och externa kontakter bygger på samarbete och goda relationer. Du kommer ingå i ett team med starkt driv och hög kompetens. Hos kunden värderas professionalism högt, men även humor är en viktig del.

Vad vår kund kan erbjuda

Kunden är ett konsultföretag som jobbar inom den tekniska branschen, mestadels mot och med ingenjörer. De är rankade som en av Sveriges mest populära arbetsgivare inom det segmentet. Hos vår kund erbjuds du en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Det högt i tak och de erbjuder ett arbete där frihet under ansvar gäller. Du har möjligheten att strukturera upp ditt eget arbete och arbeta självständigt, samtidigt som du alltid har ditt team i närheten.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående. Uppdraget pågår 1 år, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga