JobBusters · Publicerad 12 juni 2019

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Systemutvecklare till vår spännande kund i centrala Stockholm.
I din roll som Systemutvecklare arbetar du som konsult ute hos kund, till stor del självständigt men om önskemål och efterfrågan finns arbetar du även i team. I denna konsultroll arbetar du inte med försäljning utan ditt absoluta fokusområde ligger i din expertis, som Systemutvecklare.

Som Systemutvecklare arbetar du i Javaplattformen, med öppen källkod i ramverk som Spring Framework. Du arbetar med kunder uppskattar din förmåga att omsätta komplexa krav i praktiskt fungerande lösningar.
Du arbetar bland annat med kunder inom e-hälsa/sjukvård, bank och finans samt andra uppdrag i en bred genre inom teknikens framkant. Vår kund har en otroligt spännande och fin meritlista av samhällsviktiga uppdrag som de varit till allra högsta grad främst delaktiga i.

Kvalifikationer
  • Du har dokumenterad erfarenhet som Systemutvecklare, Mjukvaruutvecklare eller motsvarande
  • Du har akademisk utbildning inom relevant område
  • Du har god kompetens inom Javaplattformen
  • Du har kunskap och kännedom av att arbeta med agila metoder (ex. SCRUM, Kanban eller motsvarande)
  • Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Du har god erfarenhet och kompetens av att koda med öppen källkod (open source)
  • Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat som konsult är det meriterande, men inget krav
Personliga egenskaper

Vi tror att du som Systemutvecklare har ett prestigelöst men pådrivande tillvägagångssätt i din arbetsroll. Du har en ödmjukframtoning men är tydlig, strukturerad och kommunikativ i din roll som konsult. Du har god social förmåga, är strategisk och noggrann samt självklart har ett genuint intresse inom systemutveckling och teknikens framkant.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund är kända som Sveriges vassaste konsulter inom arkitektur och systemutveckling. De har en stark övertygelse om att man ständigt behöver utveckla sin kompetens för att kunna hjälpa deras kunder att utveckla lösningar i teknikens framkant. Här värderas din kompetensutveckling och vision framåt allra högst!
Som Systemutvecklare hos vår kund arbetar du med ett glatt gäng med högt i tak. Du arbetar i ett team där engagemang, delaktighet och ständigt lärande står i fokus. Vi tror att du som sökande till tjänsten har dokumenterad erfarenhet av systemutveckling inom Javaplattformen med ett stort driv och vilja till att utveckla din kompetens och vidare ta dig an en roll som t.ex. mjukvaruarkitekt, för här finns det oändligt med utvecklingsmöjligheter för den som önskar!

Lön

Lön enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Systemutvecklare, Mjukvaruutvecklare, Mjukvaruarkitekt, Utveckling, Koda, Kodning, Open Source, Öppen källkod, Spring, Kanban, SCRUM, Konsult, IT-konsult, ITkonsult, Utvecklare, Developer, Software developer, Arkitekt, ITarkitekt
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ett konsultföretag med Systemutveckling och IT-arkitektur som specialitet. De erbjuder ledande kompetens inom microservice-baserad arkitektur, SOA, öppen källkod, Javaplattformen och systemintegration.
Du arbetar i ett företag med värdeord som Kompetens, Engagemang, Delaktighet och Teamwork.
Du blir som Systemutvecklare en utav 35 kollegor uppdelade mellan kundens två kontor i Stockholm och Göteborg.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 juli 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt
Mejla Malin Johansson

Inga fler liknande jobb tillgängliga