JobBusters · Publicerad Igår 08:08

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vår kund kommer du arbeta med systemutveckling för att programmera produkter och tjänster inom transaktionshantering. I ditt arbete kommer du jobba fullstack men med fokus på backend. Du kommer arbeta i ett team för att ta fram nya produkter tillsammans med produktägare och kunder. Som utvecklare kommer du att arbeta självständigt och få ta stort ansvar för ditt arbete, men även driva produkten och dess frågor i teamet. Utifrån ditt driv och intresse finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer
  • Du har dokumenterad erfarenhet som systemutvecklare i C# .Net
  • Du har erfarenhet av både backend och frontend utveckling
  • Du har arbetat med Javascript och HTML
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska
  • Det är starkt meriterande om du har arbetat i Microsoft Azure
  • Det är meriterande om har kännedom av React eller liknande JavaScript plattform
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av SQL
  • Har du tidigare arbetat med betallösningar, bokföring eller ekonomi anses det meriterade
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som utvecklare hos vår kund bör du vara en nyfiken och driven person som trivs med att ta ansvar. Du har ett stort intresse för teknik och programmering vilket resulterar i att du är engagerad i ditt arbete som utvecklare. Vi tror även att du är hjälpsam och prestigelös. Du har en strävan att vilja utvecklas samt är kundorienterad och en team-player.

Vad vår kund kan erbjuda

Som utvecklare hos vår kund kommer du arbeta från kontoret i centrala Stockholm tillsammans med andra erfarna kollegor. Du kommer bli en del av ett ungt, socialt team som lägger stort värde i att ha roligt på jobbet och som gärna även umgås utanför arbetstid. Företaget är en generös arbetsgivare som gärna styr allt från frukostar till event och konferenser. Som anställd hos vår kund erbjuds du bland annat förmåner som friskvård, tjänstepension och flextid.

Lön

Fast lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Systemutvecklare, Utvecklare, Fullstack, Backend, Frontend, .Net, Javascript, C#, Azure, Html, REST API, Angular, fakturering, betallösning, programmering, Billecta, bokföring, ekonomi, programmerare, .NET-utvecklare, C#-utvecklare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ett innovativt fintech-bolag med kontor mitt i centrala Stockholm och ett flertal andra orter i Sverige, samt i Polen. Bolaget tillhandahåller en systemlösning som automatiserar hela fakturaflödet för sina kunder; från skapande av faktura till avstämning av in -och utgående betalningar, bokföring, samt betaltransaktionshantering. Tjänsten består av ett Rest API för att integreras med alla typer av moderna system, såsom affärs-, orderhantering-, CRM-, tidrapportering- och bokföringssystem, och även ett modernt gränssnitt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt
Mejla Klara Renberg

Inga fler liknande jobb tillgängliga