Jobbusters · Publicerad Igår 00:00

Arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en .Net Developer/C#/Systemutvecklare. Vår kund är en av Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden. Som .Net Developer arbetar du tillsammans med ditt team inhouse på kontoret med utveckling kopplat till detta i ett egenutvecklat system.
Vår kund söker både systemutvecklare inom frontend, starka inom områden såsom ASP.Net MVC, JQuery, react, Angular samt systemutvecklare starka inom databaser, server, entity framework och självklart C# .Net.

Vår kund arbetar agilt enligt Scrum - där det självklart tas en after work efter varje avklarad sprint.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av utveckling inom C# .Net
  • Du har kunskaper inom Databaser och SQL server
  • Du har erfarenhet av webbutveckling
  • Du har erfarenhet av att arbeta agilt
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du arbetar nära din grupp där alla hjälper till och samarbetar. Du är en lagspelare som inte är rädd för att hjälpa till men också fråga om hjälp. Du är utåtriktad och noggrann.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig som .Net Developer ett stabilt företag att arbeta i med intressanta och långsiktiga projekt. Som anställd får du ta del av en rad förmåner, kompetensutveckling samt arbeta med ett engagerat och sammansvetsat team. Du arbetar i fina lokaler nära till restauranger och kommunikationer.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: .Net, C#, Scrum, integration, React, Javaskript, Backend, Frontend, Fullstack Developer
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är stora inom systemlösningar och verkar mestadels mot kommuner i Sverige. Områden vår kund är verksam inom är bland annat bygglov, kartor, fastighets och befolkningsregister, miljöärendehantering. Vår kund är en del i en stor koncern vilket ger en stabilitet i företaget, som .Net Developer/C#/Systemutvecklare kommer du alltid ha något att göra men med god planering och struktur inte behöva känna dig stressad.

Som .Net Developer/C#/Systemutvecklare bidrar du till att skapa lönsamhet åt kunder och du arbetar i långvariga relationer. Alla utvecklare i detta team sitter inhouse i familjära, luftiga och fräscha lokaler, beläget i Sundbyberg.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt
Mejla Carolina Lundgren