Jobbusters · Publicerad 21 nov 2019

Arbetsuppgifter

Vår kund Polygon/AK Konsult är nu i behov av en Ekonomiassistent som kan stötta ekonomigruppen i det löpande redovisningsarbetet. Omfattningen av rollen kan anpassas efter dina önskemål, från 75% - 100% i omfattning.
Som ekonomiassistent hjälper du till vid bokslut, stöttar i kund- och leverantörs reskontra, in- och utbetalningar, löpande bokföring och avstämningar.
Tjänsten är ett vikariat med mycket goda möjligheter till vidare anställning. Arbetsplatsen är belagd i Solna, du kommer även att spendera några dagar i veckan på kontoret i Järfälla.

Kvalifikationer
  • Du har minst 3 års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent eller motsvarande
  • Du har relevant utbildning inom området
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Visma eller IFS
Personliga egenskaper

Som Ekonomiassistent är du noggrann och har ett sinne för detaljer. Du trivs i att samarbeta i grupp och är lösningsorienterad i situationer som kan uppstå.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid alternativt deltid minst 75%. Vår kund önskar start omgående och du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Ekonomiassistent, Ekonomiansvarig, Redovisningsekonom, Visma
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund, Polygon AK, är en del av Polygonkoncernen med totalt 4500 medarbetare fördelat i 14 länder. I Sverige är Polygon AK marknadsledande inom fukt- och vattenskador. Idag är Polygon AK 200 anställda i Sverige med huvudkontor i Stockholm och servicedepåer utspridda över hela landet.
Utöver kompetens inom fukt och vattenskador erbjuder Polygon AK tjänster inom klimatkontroll, konsultativa utredningar, sanering samt gör fasta installationer. Kunder kan vara allt från större offentliga bolag till privata villaägare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 jan 2020
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Kontakt
Mejla Carolina Lundgren

Inga fler liknande jobb tillgängliga