Jobbusters · Publicerad 11 sept

Arbetsuppgifter

Till vår kund inom försäkringsbranschen söker vi nu en Förvaltningsledare för digitala kanaler till deras utvecklingsavdelning inom kund och kanalstöd. I rollen som Förvaltningsledare krävs en vana av att driva och leda förvaltnings- och utvecklingsaktiviteter, och vi ser att du har tidigare erfarenhet av webb och digital utveckling. Som förvaltningsledare ansvarar du för att leda och styra förvaltningsobjektet Digitala kanaler, det vill säga: Öppna sidor, Mina sidor, Mobilappar samt Webbtjänster. Vår kund har en strävan om att åstadkomma bästa möjliga kundupplevelse med hög konvertering och här har du som Förvaltningsledare en viktig roll att tillsammans med Produktägarteamet effektivt leverera ständiga förbättringar till kunderna. Som Förvaltningsledare igår budgetansvar samt uppföljning och rapportering. En viktig uppgift är att ha kontroll över hur förvaltningen fortlöper och att sätta in eventuella åtgärder där det krävs. Några av de arbetsuppgifter du kommer ha som Förvaltningsledare är att, bemanna roller på operativ nivå, skapa förvaltningsplan, arbeta med budget, rapportering och ekonomisk uppföljning. Vidare kommer du även ansvara för förvaltningsdokumentation, underrätta styrgruppen samt koordinera och administrera pågående aktiviteter inom objektet samt vid behov vara ansvarig för att starta nya.

Kvalifikationer
  • 5-10 års erfarenhet av förvaltningsledning och/eller produktägarskap inom digital utveckling och webb
  • Erfarenhet av samarbete med IT och att arbeta i gränslandet mellan verksamhet och IT
  • Erfarenhet från stora organisationer med komplexa digitala lösningar
  • Erfarenhet av arbete med budget och ekonomisk
Personliga egenskaper

För att passa i Rollen som Förvaltningsledare ser vi att du är en naturlig ledare som har stor erfarenhet av tidigare förvaltningsledar-roller eller produktägarskap. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet av webb och digital utveckling samt att du har erfarenhet av stora organisationer med komplexa digitala lösningar. För att passa i rollen krävs minst 5-10 års arbetslivserfarenhet av liknande roll.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid med start omgående - 2019-03-31.
Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd på Gärdet, Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Kontakt
Mejla Tora Matsson

Inga fler liknande jobb tillgängliga