Jobbusters · Publicerad 24 mars 2020

Arbetsuppgifter

Vår kund söker en Fondhandläggare med intresse för bank och finans. Har du precis tagit studenten från ekonomi på gymnasiet eller är nyexaminerad från ekonomprogrammet och vill ta steget in som Fondhandläggare? Då är detta rätt tjänst för dig. Som Fondhandläggare startar du dagen kl 07.00 varje morgon med att utföra fondhandel som sker med olika fondbolag varje morgon. Du har kontroll på handelslagret och bedömer handels behovet.

Kvalifikationer
  • Du har goda kunskaper i Excel
  • Du har relevant utbildning inom ekonomi
  • Det är meriterande om du har någon typ av erfarenhet inom bank och finans
Personliga egenskaper

Som fondhandläggare är du snabb och noggrann.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2020-04-27 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2020-08-31 med möjlighet till förlängning. Du förväntas kunna arbeta under sommarperioden, arbetstiden är 07:00-15:30. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sökord: Fondhandläggare, Ekonom, Trainee, Fonder, Bank, Finans
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 apr 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Kontakt
Mejla Carolina Lundgren

Inga fler liknande jobb tillgängliga