Jobbusters · Publicerad 8 okt 2019

Arbetsuppgifter

Är du en driven och kreativ industridesigner som vill arbeta på ett företag som är väldigt stora inom hemelektronik. Som industridesigner till vår kund önskar de att som industridesigner ska man gilla/vara vass på att konstruera, visualisera och presentera. Som industridesigner kommer du att ta fram nya riktlinjer inom industriell design/formgivning för nya produkter. Som industridesigner kommer du ha en central roll och är en viktig del i ett härligt team.

Kvalifikationer

Erfarenhet av Rhino, Keyshot, Adobe CC, MS Office och Solidworks
Flytande i svenska och engelska, tal och skift
Van användare av officepaketet

Personliga egenskaper

Snabb, driven, passionerad industridesigner. Du är mycket strukturerad och har ett öga för detaljer. Du är prestigelös och ser vad som är viktigt att fokusera på för stunden. Du drivs av att arbeta mot deadlines och är mycket kreativ och kommer ofta med kreativa lösningar.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-10-21 t om 2019-12-31 med stor chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande.
Sökord: Industridesigner, designer,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Designer
Kontakt
Mejla Klara Renberg

Inga fler liknande jobb tillgängliga