Jobbusters · Publicerad 9 aug 2019

Arbetsuppgifter

Som internationell säljare hos vår kund kommer du att hjälpa företagets kunder att optimera sina maskiners förarmiljöer genom att erbjuda skräddarsydda HMI-lösningar, såsom joysticks, pedaler och sensorer, efter kundernas behov. I tjänsten kommer du att självständigt ansvara för hela säljprocessen, från att uppsöka kontakt till processens avslut. Du kommer även bygga långsiktiga relationer med kunder och i viss mån ansvara för kontakten med leverantörer och samarbetspartners i Sverige och internationellt. Du kommer arbeta i ett högt tempo som präglas av effektivitet och kvalitet. I tjänsten kommer du vara ute på resor en vecka per månad, vilket innebär cirka 50 resdagar per år. Resorna kommer främst vara belagda i centrala Europa men även i andra delar av världen.

Kvalifikationer
  • Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med försäljning B2B där resor har varit en stor del av tjänsten
  • Du har troligtvis en akademisk examen som ingenjör, eller motsvarande
  • Du har B-körkort
  • Du kan arbeta obehindrat på svenska och engelska
  • Har du arbetat med försäljning på fordonsmarknaden med skräddarsydda lösningar är det meriterande
  • Det är meriterande om du har tyska språkkunskaper
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som internationell säljare tror vi att du är en entreprenör ut i fingerspetsarna som trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är nyfiken, glad och positiv samtidigt som du är tålmodig och drivs av att leverera resultat med hög kvalitet. Du brinner för försäljning och tycker det är roligt att arbeta i ett högt tempo med mycket resor. Du har ett intresse av teknik och har ett logiskt tänkande med öga för att se behoven hos kunder. Du behöver även vara social och ha lätt för att kommunicera och bygga långsiktiga relationer.

Vad vår kund kan erbjuda

Som anställd hos vår kund kommer du få en gedigen introduktion där du till en början kommer få följa med andra säljare på resor för att sedan successivt bli självständig i ditt arbete och sköta dina egna processer. Du kommer arbeta från kontoret i moderna lokaler på Kungsholmen i Stockholm den tid som du inte är ute på resor. Du kommer ha stor frihet i att planera och styra hur du vill lägga upp din vardag som internationell säljare och det finns goda möjligheter att växa i din roll. Du ansvarar för din egen framgång och sköter din marknadsplanering och ditt strategiarbete i andan att du är "VD på din marknad". Du kommer jobba nära 18 erfarna kollegor med stark team-anda som lägger högt värde i anställdas trivsel. Vår kund har en stark tillväxt och stor tilltro för framtiden. Företaget erbjuder friskvårdsbidrag, kollektivavtal och det finns möjlighet att gå utbildningar bland annat.

Lön

Fast del med en generös provisionsmodell enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Försäljare, Säljare, Sälj, Internationell, Teknik, Teknisk, Fordon, Styrning, Kundrelation, Account Manager, Försäljningsingenjör, KAM.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund har funnits på marknaden sedan 1993 och har sedan start varit ett framgångsrikt företag inom kundanpassade kvalitetsprodukter som länkar människa med maskin, så som pedaler, joysticks och sensorer. Med en platt organisation är beslutsvägarna korta vilket gör att kunderna kan erbjudas hög servicenivå. Företaget har kunder i fler än 40 länder och tillväxten sker i huvudsak utanför Norden. Deras kunder är välkända och ofta världsledande inom sina respektive områden. Företaget ingår i en större börsnoterad koncern.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt
Mejla Malin Johansson

Inga fler liknande jobb tillgängliga