KPMG · Publicerad 25 jan

Trivs du i en administrativ roll i en internationell miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig! KPMG är ett väletablerat revisions- och rådgivningsföretag med ett starkt internationellt nätverk med kontor i bland annat Stockholm. Vi sitter i fina nyrenoverade och moderna lokaler på Vasagatan i Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du har en varierad och ansvarsfull roll där du tillsammans med dina teamkollegor supporterar ca 150 konsulter inom Skatt. Dina huvuduppgifter är:
  • Uppdragsadministration kund - registrering av kunder och uppdrag, behjälplig i framtagande av uppdragsbrev
  • Ekonomisk administration såsom kundfakturor, leverantörsfakturor, bokföringsordrar, sammanställning av rapporter samt viss tid- och kostnadsuppföljning.
  • Intern administration som t e x rese- och mötesbokningar, mailkorrespondens med utländska KPMG-kontor samt elektronisk arkivering
  • Bevakning av gemensam mailbox och dokument
  • Övrig administration och kontorsgöromål
  • Delta i viss kundaktivitet samt interna aktiviteter såsom luncher och seminarier
Vem är du

Du har minst gymnasial utbildning, gärna ekonomi. Du har minst ett par års erfarenhet av administration och trivs bäst i en service/- och koordinerade roll. Du driver och tar stort ansvar för ditt arbete, är flexibel, prestigelös och diplomatisk i din personlighet. Du har flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du har god systemvana och mycket god kompetens i Officepaketet.

Du trivs i en föränderlig verksamhet där du har många kontakter. Du är en teamplayer och vill jobba i en professionell och modern miljö.

Om KPMG

KMPG arbetar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 174 000 specialister i 155 länder. I Sverige har vi en stark lokal förankring med 1 600 medarbetare på 60 orter.

Vår atmosfär är professionell, modern och internationell med trevliga kollegor och ett stort nätverk.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga