KPMG · Publicerad 28 juli

KPMG erbjuder dig en utvecklande roll i en fartfylld och professionell arbetsmiljö, där du kommer få jobba tillsammans med engagerade kollegor, i ett kunskapsintensivt bolag i framkant.

I rollen som HR Business Advisor blir du ett affärsmässigt och proaktivt HR stöd till cheferna inom ditt affärsområde.
Du kommer att jobba i KPMGs HR-team som består av 17 medarbetare, och du rapporterar till HR Director. KPMG flyttar i augusti till nya och aktivitetsbaserade lokaler.

Dina ansvarsområden

I rollen som HR Business Advisor jobbar du brett inom hela HR området och kopplar tydligt ditt HR arbete till verksamhetens övergripande affärsmål. Du stöttar cheferna inom ditt affärsområde i deras dagliga arbete att driva verksamheten framåt. Du sätter dig in i och förstår hur affären är uppbyggd och kan därmed ta en aktiv roll i strategiska diskussioner.

Du kommer arbeta med;
  • Arbetsrättsligt stöd och förhandlingar
  • Talent Management
  • Stötta chefer i rekryteringsprocessen
  • Performance Management, målprocess och utvecklingssamtal
  • Compensation & Benefits
  • Lönerevisonsprocess
  • Proaktivt arbetsmiljö - och hälsoarbete
  • Rehabilitering
  • Driva projekt inom HR


Din bakgrund och personlighet


Du har akademisk utbildning, troligen inom HR och/eller ekonomi. Du har ca 10 års arbetserfarenhet inom HR och är trygg i din HR kompetens och i din affärsmässiga förmåga. Du kommer från och trivs bäst i företag som präglas av professionalism och höga krav på kvalitet i leverans. Du är flytande i svenska, i tal och i skrift, och helt bekväm i din engelska då KPMG verkar i en global kontext.

Du är en genuin teamspelare som motiveras av att bidra till andras utveckling. Du har en tydlig och kommunikativ stil, och du krånglar inte till det i onödan utan har ett pragmatiskt förhållningssätt. Din naturliga pondus kombinerar du med prestigelöshet och smidighet. Om andra skulle beskriva dig skulle de välja ord som positiv, energifylld och kunnig. Inom KPMG värdesätter vi mångfald och ser gärna sökanden med olika nationalitet och erfarenhet.

Söka tjänsten

I denna rekrytering samarbetar KPMG med ID Entity och du är välkommen med din ansökan senast den 10 September. För mer information om tjänsten, kontakta Ylva Ottosson, 0733-914108, ylva.ottosson@id-entiy.se eller Cecilia Hasslev, 0733-41 41 98, cecilia.hasslev@id-entity.se

Sökord: HR, HRBP, HR Business Partner, Human Resources, Advisor, HR Advisor, KPMG
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KPMG arbetar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 162 000 specialister i 155 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 600 medarbetare på 60 orter.
+ Läs mer om företaget