Kamstrup · Publicerad 30 sept 2020

Är du en driven projektledare som är van att jobba med stora projekt? Kamstrup söker nu en projektledare i Stockholm. Läs mer!

Som projektledare hos Kamstrup blir du en del av en global projektorganisation med en central roll i affärerna. Du får användning av din projektledarkunskap och är den som håller ihop projekten och driver arbetet framåt. Låter det här som en roll för dig? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Kamstrup utvecklar och levererar högkvalitativa lösningar till bolag, fastighetsförvaltare och andra företag som är beroende av tillförlitliga förbrukningsdata - från installation av intelligenta mätare och fjärravläsningssystem till analys och tjänster. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att leverera framgångsrika projekt till energi- och vattenbolag.

Hos Kamstrup erbjuds du en varierande vardag där du i varje projekt bidrar till en effektiv energianvändning för kunderna. Kamstrup har både forskning, utveckling och produktion under samma tak vilket har skapat möjligheten att bli världsledande leverantör inom intelligenta energi- och vattenmätarlösningar. Som anställd på Kamstrup jobbar du på ett företag som tar ansvar för kvalité, miljö och samhälle i stort. Ett stabilt och hälsosamt bolag där både tid och resurser finns för att växa och jobba med nyutveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektledare är det ditt ansvar att leverera ett framgångsrikt projekt och du ansvarar för att projektet levereras inom enligt kontraktet givna ramar för ekonomi, tid och omfattning. Du ansvarar självständig för alla delar och är även kontaktperson för alla intressenter. Bland annat kommer du ansvara för:
  • Projektplanering
  • Underleverantörsstyrning
  • Kontraktsstyrning
  • Rapportering och ekonomisk uppföljning
  • Kommunikation
  • Riskhantering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I varje projekt jobbar du tillsammans med en teknisk projektledare samt en IT-ansvarig men du har det övergripande ansvaret. Du har många kontaktytor, både internt och externt och projekten pågår ofta mellan 1-4 år.

Rollen är på heltid måndag-fredag under kontorstider, med möjlighet till flextid för att få ihop livspusslet. Du sitter tillsammans med projektledarteamet i Täby, norr om Stockholm. Du kommer också ha några obligatoriska resor varje månad, främst inom Sverige men det förekommer även resor inom Norden.

VEM ÄR DU?

För rollen ser vi att du har minst 5 års tidigare erfarenhet av projektledning, gärna av stora projekt och processer. Kommunikation är viktigt i den här rollen och organisationen är global så det är ett krav att du kan jobba professionellt på både engelska och svenska i tal och skrift. Då det förekommer resor i tjänsten är det också ett krav att du har B-körkort.

Som person ser vi att du har ett bra affärstänk och en stark projektledarnerv, då du jobbar självständigt med dina uppgifter. Du behöver vara lika bra på att se detaljer i ett kontrakt som du kan se helheten för ett projekt som sträcker sig över flera år. Som projektledare behöver du också vara en duktig kommunikatör, då du har många kontaktytor samt jobba med teamarbete så att alla tillsammans har rätt förutsättningar att nå målet.

Vill du bli en del av ett världsledande globalt bolag? Här får du dagligen användning för din kompetens och möjlighet till fortsatt utveckling. Välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga