Kandyz · Publicerad 16 sept 2020

Vi söker ny Butikschef till Kandyz-kedjans största butik i Segeltorp:
På Kandyz i Segeltorp arbetar två heltidsanställda varav en butikschef. Utöver det arbetar timanställda (unga vuxna) framförallt kvällar och helger. Kvälls-och helgarbete kan förekomma även för den utlysta tjänsten som butikschef. Tjänsten är en heltidsanställning och kommer att tillsättas efter avslutad rekryteringsprocess, utbildning och introduktion.

Din roll som butikschef:
Butikschefen är övergripande ansvarig för butiken och leder verksamheten med ansvar för kundernas nöjdhet, butikens drift och ekonomiska resultat.

Du arbetar heltid i godisbutiken med kundbemötande, kassaarbete, varubeställning- och mottagning, fyller på godislådor och övrig butiksdrift. Ansvarområdet avser försäljning, drift, ekonomi, rutiner, medarbetare och att kunderna får ett positivt intryck av sitt besök.

Som butikschef har du personalansvar och gör schema för timanställd personal, rekryterar vid behov och hanterar personalfrågor. Medarbetarna utgör ett starkt, oslagbart team och är butikens viktigaste resurs. De är, tillsammans med dig själv, Kandyz varumärkesbärare och vårt ansikte utåt.
Ni behöver gemensamt skapa en arbetsplats där alla trivs och tar ansvar.Din fokusering är ett bra arbetsklimat, kundernas upplevelse av butiken, försäljning och lönsamhet.

Du samarbetar med och rapporterar till Kandyz huvudkontor.

Din profil:
Tjänsten som butikschef passar dig som har en positiv inställning och som gillar att arbeta med service samt leda människor. Du är ansvarstagande, engagerad och handlingskraftig. Du vill arbeta med butiksdrift och uppgifter som att ta emot varor, fylla på godislådor, ta betalt och ge service till kunder. Du är både en lagspelare utan prestige samtidigt som du har ledaregenskaper och är trygg i ditt ledarskap och gillar ordning och reda.

Din personlighet gör dig omtyckt och du brinner för att Kandyz i Segeltorp ska upplevas som Stockholms bästa godisbutik.

Kvalifikationer:
Vi tror att du har flera års erfarenhet av sälj- och butiksarbete inom service- och detaljhandeln. Meriterande är en bakgrund inom dagligvaruhandeln, eller liknande, med en ansvarsroll.


Ansökan

Tjänsten är en heltidsanställning som kommer att tillsättas efter avslutad rekryteringsprocess, utbildning och introduktion.

Du ansöker med personligt brev och CV till e-post: jobb@kandyz.se
Sista ansökningsdag är 30 september 2020

Har du frågor om tjänsten som butikschef eller om rekryteringsprocessen så kontakta
Anna Bergström på Kandyz via jobb@kandyz.se

Välkommen med din ansökan!
www.kandyz.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kandyz är en godisbutikskedja som erbjuder privatpersoner och företagskunder färskt lösgodis av hög kvalitet, glass och Delicato bakverk. Sortimentet är mycket brett med upp till 1000 sorter lösgodis.

Kandyz finns i dagsläget på över 20 platser i Sverige och etablerar flera nya butiker varje år.
Hos Kandyz möts kunderna av rena, fräscha butiker och trevlig personal. Varje besök ska vara en wow-upplevelse. Här hittar kunderna sina personliga godisfavoriter och nya godissorter i de välfyllda godislådorna. I butikernas glasscaféer är glassarna stora och i Delicato outlet-avdelningarna finns bakverk till bra priser. Kandyz är helt enkelt godisbutiker som är något utöver det vanliga!

Vi bemöter våra kunder med vänlighet och behandlar varandra inom Kandyz och andra externa parter med respekt. Vi vill ha det roligt på arbetsplatsen samtidigt som vi vill göra en bra arbetsinsats. Tillsammans skapar vi arbetsglädje och ett arbetsklimat där vi är trygga och har det kul på jobbet.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Kandyz tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga