Kantar Sifo · Publicerad 6 sept

Kantar Sifo Prospera hjälper finansbranschen att förbättra sin kundnöjdhet. Med vår passion och erfarenhet har vi byggt upp en väl utvecklad produktportfölj där vi erbjuder benchmarking och rådgivning till ledande befattningshavare inom finansbranschen. Prosperas kunder är främst banker, mäklarföretag, kapital- och fondförvaltare, affärsjurister och finansiella institutioner såsom t.ex. Riksbanken och Riksgälden.

Som telefonintervjuare är din huvudsakliga arbetsuppgift att genomföra intervjuer per telefon med hjälp av dator utifrån ett fastställt frågeformulär. Du kommer att arbeta i projektform och ha tät kontakt med projektledare. Tjänsten inkluderar även till viss utsträckning administrativa uppgifter då Prosperas intervjuare ansvarar för att utreda och dokumentera sina kontakter. Vi söker dig som är social, kommunikativ, noggrann, flexibel och ansvarstagande.

Som telefonintervjuare är du ansikte utåt och kärnan i vår verksamhet och vi erbjuder dig ett omväxlande och lärorikt arbete. Du ska ha lätt för att följa instruktioner, manualer och regler för att uppnå den kvalitet som behövs i intervjuarbetet och som våra kunder förväntar sig.

Tjänsten är på 50-70% och arbetet sker hemifrån.

För att lyckas i rollen ser vi att du är detaljorienterad samt har en hög ansvarskänsla.

Kvalifikationer
  • Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi/ beteendevetenskap eller motsvarande
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av bank/finans
  • Erfarenhet av att arbeta som intervjuare
  • Erfarenhet av säljarbete, tex telemarketing
  • God samarbetsförmåga
  • Flexibel och stresstålig
  • Utåtriktad
  • Noggrann
  • Goda kunskaper i finska eller danska
Låter detta intressant? Ansök senast söndag 30 september. Om du har några frågor kan du kontakta Christina Lindeborg, christina.lindeborg@kantarsifo.com.

Kantar Sifo är Sveriges ledande marknadsundersökningsföretag och vi brinner för det vi gör; att baserat på fakta och kunskap generera insikter som får våra uppdragsgivare att öka sin konkurrenskraft, växa och nå sina mål.

Vi tillämpar alltid ett innovativt angreppssätt för att lösa kunders utmaningar när det gäller marknadsinformation. Vi utvecklar nya metoder och leveranssystem baserat på den senaste teknologin. Genom att rekrytera de bästa medarbetarna och satsa på deras utveckling levererar vi det bästa resultatet till våra kunder. Vi ger alla som arbetar hos oss möjligheten att växa och utvecklas och uppmuntrar initiativ och samarbete i en professionell och internationell miljö.

Kantar Sifo består av ca 300 medarbetare och är den svenska grenen av det globala marknadsundersökningsföretaget Kantar TNS. Med 10 000 medarbetare och närvaro i över 80 länder erbjuder vi global täckning samtidigt som vi har lokal kunskap om varje geografisk marknad. Kantar TNS är en del av WPP Communications Group.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 okt
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Kontakt
Mejla ReachMee

Inga fler liknande jobb tillgängliga