Karlaplans Plåtslageri AB · Publicerad 10 juli

Vill du ha ett arbete som präglas av gemenskap, initiativtagande och frihet under ansvar? Karlaplans Plåtslageri AB är en heltäckande takentreprenör inom byggnadsplåtslageri och tätskiktsentreprenader med uppdrag i Stockholmsområdet.
Företaget erbjuder även service och underhållsarbeten på tak men har specialiserat sig inom takrenoveringsarbeten på innerstadsfastigheter och kulturhistoriskt värdefulla byggnader.

Om rollen

Projektledaren har ansvaret för projektets alla skeden från kundkontakt, kalkylering, offertlämnande, upphandling, planering, genomförande, rapportering, utvärdering och uppföljning. Du har även möten med kunder, kontakter med underentreprenörer och ansvar för miljö- och kvalitet i samarbete med ledande montör. Du ingår i en grupp med sju projektledare och rapporterar till arbetschefen.

Vem är du

Vi söker dig med erfarenhet av plåt eller tätskiktsarbeten. Du arbetar idag som tex projektledare/platschef/arbetsledare inom byggbranschen. För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara affärsmässig, ha goda relationer med kunder samt kunna engagera och motivera dina medarbetare ute på uppdraget. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och kan kommunicera på engelska. Körkort krävs för rollen.

Om Karlaplans Plåtslageri

Karlaplans Plåtslageri AB startade sin verksamhet 1965. Till en början drevs verksamheten som ett mindre enmansföretag och har sedan i kontrollerad takt expanderat. I dag har företaget ca 45 välutbildade montörer och plåtslagare och omsättningen är ca 90-100 milj per år. Karlaplans Plåtslageri AB erbjuder en väl anpassad kombination av yrkesskicklighet, tradition, flexibilitet samt kundfokus och strävar alltid efter att erbjuda sina kunder Stockholms mest kompetenta samarbetspartner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 aug
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga