Karlaplans Plåtslageri AB · Publicerad 19 okt

Vill du ha ett arbete som präglas av gemenskap, initiativtagande och frihet under ansvar? Karlaplans Plåtslageri AB är en heltäckande takentreprenör inom byggnadsplåtslageri och tätskiktsentreprenader med uppdrag i Stockholmsområdet. Företaget erbjuder även service och underhållsarbeten på tak men har specialiserat sig inom takrenoveringsarbeten på innerstadsfastigheter och kulturhistoriskt värdefulla byggnader.

Om rollen

Projektledaren har ansvaret för projektets alla skeden från kundkontakt, kalkylering, offertlämnande, upphandling, planering, genomförande, rapportering, utvärdering och uppföljning. Du har även möten med kunder, kontakter med underentreprenörer och ansvar för miljö- och kvalitet i samarbete med ledande montör. Du ingår i en grupp med sju projektledare och rapporterar till arbetschefen. Uppdragen varierar i stort men är som regel entreprenader med olika typer av taktäckning som papp, duk, sedum, isolering samt falsad takplåt, fasadplåt.

Vem är du

Vi söker dig med erfarenhet av tätskiktsarbeten. Du arbetar idag som tex projektledare/platschef/arbetsledare inom byggbranschen. För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara affärsmässig, ha goda relationer med kunder samt kunna engagera och motivera dina medarbetare ute på uppdraget. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och kan kommunicera på engelska. Körkort krävs för rollen.

Om Karlaplans Plåtslageri

Karlaplans Plåtslageri AB startade sin verksamhet 1965. I dag har företaget 45 välutbildade montörer och plåtslagare. Verksamheten omsätter idag ca 100 miljoner med god marginal och vill med hjälp av sina duktiga medarbetare fortsätta att växa. Karlaplans Plåtslageri AB erbjuder en väl anpassad kombination av yrkesskicklighet, tradition, flexibilitet samt kundfokus och strävar alltid efter att erbjuda sina kunder Stockholms mest kompetenta samarbetspartner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Igår
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga