KeyPlants · Publicerad 20 apr 2021

KeyPlants är ett internationellt projekt- och processdesignföretag i stark expansion som levererar avancerande projektlednings- och processdesigntjänster samt projektlösningar för Life science- och processindustrin. Verksamheten består av flera olika tjänsteområden och kunderna är många av de stora globala läkemedelsbolagen.

Vi söker nu för KeyPlants räkning en drivande inköpschef som vill arbeta i ett expansivt bolag med ambitioner för framtiden. Är du strukturerad, proaktiv, gillar att förhandla och fatta beslut är du rätt person för oss.

I rollen som Inköpschef ansvarar du för att leda och driva inköpsfunktionen. Operativt kommer du att arbeta nära i projekten med förhandlingar och avtal. Parallellt har du samtidigt det övergripande ansvaret för att driva och utveckla det strategiska inköpsarbetet inom företaget till nästa nivå genom att implementera nya verktyg, arbetssätt och strategier.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Ansvara för bolagets operativa och strategiska inköpsprocess
  • Leda och utveckla inköpsteamet
  • Leda och driva upphandlingar i projekt
  • Utveckla och upprätthålla relationen med leverantörer
  • Skapa förutsättningar för att uppfylla våra hållbarhetsambitioner
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi ser gärna en akademisk utbildning inom ekonomi eller teknik. Du har tidigare förhandlingsvana, gärna med internationella aktörer. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat både operativt och strategiskt. Det är meriterande med erfarenhet från läkemedels-, processindustrin och byggindustrin. Du har god förståelse för internationella och svenska standardavtal såsom FIDIC, Orgalime och svenska "Allmänna Bestämmelser" kontrakt. Svenska och engelska, flytande i tal och skrift är ett krav.

Vad erbjuder företaget dig?

KeyPlants är en platt och dynamisk organisation där du har stor möjlighet att påverka och utveckla företaget. Vi har en kultur som är inriktad på lagarbete där vi alltid hittar lösningar och alltid vill bli bättre. Du kommer att möta spännande kunder och projekt och få möjlighet att arbeta på en global arena med stor mångfald. Det ingår vissa resor i tjänsten, främst i Europa.

Placeringsort: Stockholm

Huvudkontoret är lokaliserat vid Lilla Bantorget i Stockholm.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: "Inköpschef", "Inköp", "Chef"
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Current senior management at KeyPlants were pioneers bringing the modular facility concept to the pharmaceutical industry. KeyPlants was founded in 2010. Our team has managed and executed more than 220 modular and conventional projects in Sweden and worldwide, for companies such as MSD, Eli Lilly, GSK B, Teva, and large Swedish pharma companies. Many of our project managers and engineers have more than 20 years of experience in pharmaceutical and process engineering and have accumulated an impressive track record of successfully executed projects.

https://meritmind.se/wp-content/uploads/2021/04/keyplants-30s-text-hiring-instaformat-shadow-1080x1080-8-mb-210331.mp4

I denna rekryteringsprocess samarbetar KeyPlants med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anette Wickholm på 070-712 9808. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 maj. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga