Klotterkonsulten AKS AB · Publicerad 15 aug 2019

Michael heter jag och söker dig som tillsammans med mig och vårt team i Stockholm vill fortsätta utveckla Specialrengöringar´s verksamhet i Stockholm. Huvudsakligen ska du arbeta med specialrengöring (inte städning), men du blir också vårt ansikte utåt.

Vi är ett rikstäckande specialrengöringsföretag som hjälper fastighetsägare, byggare, stat, kommun och landsting med avancerad rengöring, sådant de inte klarar med egen personal.

Ditt arbete hos oss kommer vara fritt - med du kommer ändå vara en del av ett team som jobbar nära varandra och hjälps åt. Ditt uppdrag kommer att vara en viktig del av vår verksamhet i regionen och bygga vidare på en utveckling av våra tjänster.

I nära samarbete med mig och de andra i vår organisation kommer vi att tillsammans lyfta verksamheten mot nya höjder och vi tänker ha roligt på vägen.

Du bör vara utrustad med social kompetens och tycka att det är roligt att träffa människor och lösa arbetsuppgifter på nya sätt varje dag, det ena uppdraget är det andra likt. Naturligtvis får du hjälp från mig som kollega och även från huvudkontor. Om du är en orädd person och dessutom inte har tummen mitt i handen, så har du stora chanser att gå långt tillsammans med oss.

För att trivas så bör du gilla att ta eget ansvar och driva och utveckla saker framåt, en stor portion av tålamod och uthållighet är också bra egenskaper att ha.

Jag ser verkligen fram emot att få prata med dig personligen, en annons är bara en annons. Ring eller skriv till mig så fort du kan, det finns ingen anledning att vänta.

Tack för att du läste, hoppas jag har väckt din nyfikenhet, skicka in din ansökan bums eller ring.

Med vänliga hälsningar

Michael Norberg 020-364040 eller e-post: michael.n@specialrengoringar.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Sverige etablerades 1999 i Uppsala.
Idag är företaget rikstäckande och servar kunder över hela Sverige.

Huvudkontoret finns i Stockholm och det finns lokalkotor på 15 orter.

Tillsammans med oss får du hjälp att komma igång med din verksamhet så att du blir så framgångsrik som möjligt. En del kunder finns redan som underlättar din företagsstart.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga