Knowit AB (publ) · Publicerad 24 jan

I en modern lokal och ett stenkast från T-centralen finner du Knowit. Vi är ett innovativt IT-konsultbolag som växer så det knakar. Tillsammans arbetar vi med att leverera de bästa lösningarna för våra kunder.

I våra projekt använder vi de modernaste teknikerna och har de roligaste projekten på stan. Vi har både inhouse- och externa projekt och arbetar med hela kedjan i våra utvecklingsprojekt.

Varför kommer du att trivas?

Är du en erfaren systemutvecklare inom Microsoftvärlden så kommer du att stormtrivas. Du kommer att få arbeta med de senaste teknikerna inom .NET, och är det något som du saknar så utbildar vi dig. Genom hårt arbete har vi på Knowit många ramavtalskunder och på så sätt kan vi matcha dina intressen gällande bransch, teknik och var du bor geografiskt. I de projekt som vi åtar oss så kan det handla om att bygga en helt ny webb från grunden eller vara räddaren i nöden genom hantera komplexa problem i exempelvis finansvärlden. I de flesta projekten arbetar vi agilt och gärna testdrivet. Vi har en stor variation i våra projekt och hur du vill utvecklas internt är upp till dig. En sak är säker, vi kommer att ha väldigt roligt tillsammans.

Vad krävs för att trivas hos oss?
  • Minst 2 års erfarenhet av webbutveckling i en Microsoftmiljö (C#, MVC)
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Meriterande om du har arbetat testdrivet eller har goda kunskaper inom AngularJS, Node.js eller andra JavaScript-ramverk.
Utöver en härlig arbetsplats med sköna medarbetare så har vi ett mycket aktivt kompetensnätverk med föreläsningar. I dessa föreläsningar finns en stor variation av både interna och externa föreläsare. Vi anordnar också labbkvällar med möjligheter att göra något intressant av dina idéer tillsammans med kompetenta kollegor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowitetablerades 1990 och har idag cirka 2000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm. Inom Knowit Solutions hjälper vi företag och organisationer att utveckla sina verksamheter genom olika it-lösningar. Vi erbjuder spetskompetens i alla delar av systemutvecklingsprocessen - från idé, arkitektur och projektstyrning till systemutveckling, implementering, test och säkerhet. Det viktigaste vi har är våra medarbetare På Knowit arbetar drygt 2 000 personer i sex länder. Snittåldern är 41 år och 25 % av oss är kvinnor, en siffra som vi arbetar för att höja. Jämställdhet är en viktig fråga och det är självklart för oss att alla medarbetare behandlas lika oavsett ålder, kön, etnicitet, religiös uppfattning med mera. Vi skickar ut medarbetarundersökningar regelbundet för att identifiera hur vi kan förbättras som arbetsgivare. Läs mer om Knowit och hur det är att arbeta hos oss. Vårt medarbetarlöfte: GROW - Vi har en innovativ miljö som bidrar till personlig utveckling där trygghet, engagemang och glädje står i fokus. CREATE A DIFFERENCE - Med våra unika kunskaper, kompetenser och egenskaper bidrar vi till ett mer hållbart och mänskligt samhälle. TOGETHER - Vi samarbetar och stöttar varandra för att skapa möjligheter att vara kreativa i vårt arbete. Vi delar med oss av våra kunskaper och arbetar nära kollegor, kunder och samarbetspartners.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt
Mejla Nea Le