Konfidentiell · Publicerad 31 aug 2021

ValueOne söker en Category Manager med ansvar för de nordiska länderna för ett konsultuppdrag hos vår kund verksam inom konsumentelektronik med placering i eller i närheten av Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och varar i cirka sex månader.

Om rollen
I rollen som Category Manager ingår du i det nordiska inköps- och kategoriteamet och rapporterar till huvudkontoret i Sverige. Du kommer också att ha mycket kontakt med företagets butiker liksom företagsledningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utveckla sortimentet och vara en länk mellan butiken och leverantörerna
  • Planera lanseringar och kampanjer med övergripande ansvar för genomförandet
  • Säkerställa tillgång till varor och effektiv logistik inom kategorierna
  • Upprätta nya leverantörsavtal och förhandlingar i samarbete med inköpsavdelningen
  • Utarbeta prognoser och ange volym gentemot leverantörer och huvudlagret
  • Arbeta med sortiments- och planogramhantering
Erfarenhet och kompetens
Till uppdraget söker vi dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi, marknadsföring, inköp eller motsvarande och minst fem års erfarenhet från kategoriarbete. Helst ser vi att du har arbetat med konsumentelektronik, IT, Telekom eller liknande kategorier. Erfarenhet från retail, e-handel eller dagligvaruhandel är också ett krav för rollen. Uppdraget kräver även att du behärskar engelska i tal och skrift samt ytterligare ett skandinaviskt språk. Kunskaper i Excel är meriterande.

Tack vare din tidigare erfarenhet har du skaffat dig en god kommersiell förståelse för inköpsrollen samt ett brett nätverk. Du är en person som är skicklig på att bygga relationer och förmedla entusiasm och engagemang till dina kollegor. Vidare ser vi gärna att du är analytisk och strukturerad och har förmåga att självständigt driva dina arbetsuppgifter.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga