Konfidentiell · Publicerad 16 apr 2019

Till vår kund som är en stor aktör inom medicinsk utrustning söker vi nu er rutinerad och proaktiv Exekutiv Assistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals och är initialt på 6 månader. För rätt person finns det goda möjligheter till fortsatt anställning hos kund efter uppdragsperioden. Tjänsten är på heltid och placerad mitt i City.

Ditt Uppdrag
Som Exekutiv Assistent kommer du främst att supportera VDn men även ytterligare två chefer från ledningsgruppen. Du kommer själv att närvara och delta på ledningsgruppsmöten samt föra protokoll och agera dokumenthanterare vid bland annat styrelsemöten. I rollen kommer du även att vara ansvarig för kontoret i city.

Kulturen på bolaget präglas av att alla medarbetare brinner för att bidra till en bättre vardag för sina kunder och visar stort engagemang i sitt arbete. De arbete man utför syns och uppskattas inom organisationen. VDn som du kommer att arbeta närmast med är en driven och professionell person som har ett stort engagemang för att driva bolaget framåt. I rollen som Exekutiv Assistent kommer du främst arbeta med följande uppgifter:
  • Hantera och ansvara för VDn:s kalender samt mail
  • Förbereda material inför ledningsgruppsmöten
  • Skapa Power-Point presentationer
  • Vara ansvarig för att ordna konferenser för alla anställda
  • Bokning av resor
  • Föra protokoll och agera dokumenthanterare vid ledningsgrupps- och styrelsemöten
  • Interagera med och boka externa stakeholders såsom press, investerare och banker varvid en mycket god servicenivå är en förutsättning
  • Ansvara för huvudkontoret
  • Andra ad-hoc administrativa uppgifter kan förekomma
Din Bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att tidigare arbetat i en liknande roll som VD-assistent och är van vid att supportera flera personer samtidigt och har erfarenhet av styrelsearbete. Koncernspråket är på engelska vilket gör att vi lägger stor vikt på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt obehindrat på engelska. Svenska är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från internationella miljöer och att du har möjlighet att kunna resa i tjänsten i viss mån.

Som person ser du till att få saker att hända, du har ett proaktivt arbetssätt och har lätt för att byta fokus mellan arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och håller hög kvalitet i allt du gör samt har ett flexibelt förhållningssätt. Vi anser det viktigt att du känner dig bekväm i rollen som assistent för att snabbt komma in i arbetet samt inte låta viktiga delar ”falla mellan stolarna”. Du gillar att agera spindeln i nätet och få saker att flyta.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och Konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga