Konfidentiell · Publicerad 4 okt 2021

Du kommer att rapportera till bolagets nordiska ekonomichef och din roll blir att arbeta tätt tillsammans med sälj-och marknadsavdelningen där dina främsta arbetsuppgifter är budget- och prognosarbete, koncernrapportering och analys.

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du arbetat mot försäljnings- och eller marknadsavdelningar tidigare med framtagning av tex KPIer, marknadsstatisk, upphandlingar, säljprognoser, prissättning och rabattstruktur.

Du är självgående, proaktiv, analytisk samt har en pedagogisk läggning. Du får gärna ha arbetat i en internationell miljö tidigare och är van vid koncernrapportering och kontakt med kollegor i flera länder. Flytande engelska i tal och skrift. Vidare besitter du mycket goda kunskaper i Excel, har du tidigare arbetat i SAP är det en stark merit.

Sök idag!

Har du frågor om rollen kontakta gärna mig Iren Sayar iren.sayar@wise.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga