Konfidentiell · Publicerad 13 sept 2021

Som Redovisningschef ansvarar du och avdelningen för all ekonomisk hantering av samtliga svenska legala bolag varav ett är ett produktionsbolag. Ekonomiavdelningen består idag av sex personer varav fyra kollegor arbetar främst med kund- och leverantörsreskontran och två främst med redovisning/bokslut.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Personalansvar, leda och ansvara för löpande arbete på avdelningen
  • Övergripande ansvar för månads- och årsbokslut
  • Ansvarig för bokslutsprocessen inkl. rapportering till koncernen
  • Leda arbetet med finansiella prognoser och budget för de svenska bolagen
  • Upprätta årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Ansvara för den externa revisionsprocessen
  • Proaktivt arbeta för att redovisningen ska stödja och följa hela verksamheten
  • Vara specialist i redovisningsfrågor och proaktivt följa förändringar i lagar och praxis
  • Tydliggöra och skapa förståelse i organisationen för redovisning och rapportering samt stödja verksamheterna i bolagen i olika frågeställning av ekonomisk karaktär.
Vi söker

Vi söker dig med 5 - 10 års relevant arbetslivserfarenhet av redovisning. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av personalledning. Du har stor redovisningskunskap med erfarenhet av det svenska redovisningsregelverket (K3) samt erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna Monitor. Vidare har du erfarenhet av lagerredovisning och gärna erfarenhet från tillverkande bolag. I arbetet ingår internationella kontakter och du kommunicerar därför obehindrat på engelska i både tal och skrift.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!

Har du frågor om rollen kontakta gärna mig Iren Sayar iren.sayar@wise.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 sept 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga