Konfidentiell · Publicerad 17 sept 2021

I rollen ingår utöver att hjälpa redovisningschefen att komma på plats med rutinerna att arbeta hands on med redovisningsarbetet. Vi söker dig som är en erfaren redovisningsekonom/konsult som arbetat brett med hela flödet på en ekonomiavdelning från reskontra till årsbokslut.

För detta uppdrag välkomnar vi gärna dig med F-skatt men också dig som önskar ta anställning via oss.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!

Har du frågor om rollen kontakta gärna mig Iren Sayar iren.sayar@wise.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga