Konfidentiell · Publicerad 16 okt 2020

Du som är i början av din karriär har nu chansen att få arbeta på ett av Sveriges mest framgångsrika managementkonsultbolag med en företagskultur utöver det vanliga. Du som vill växa i rollen som redovisningsekonom erbjuds här en brant utvecklingskurva och bred erfarenhet från branschen. Vill du ta en plats på en ekonomiavdelning där du verkligen känner att du är med, gör skillnad och är betydelsefull men samtidigt inte ensam i din roll? Är du en person som brinner för siffor och vill fortsätta utveckla din kompetens inom området har vi den rätta rollen för dig!

Om tjänsten
Vår kund är ett av Sveriges mest framgångsrika managementkonsultbolag och har kontor centralt beläget i Stockholm. Du kommer att vara en del av en ekonomiavdelning där du har möjlighet att påverka, känna dig betydelsefull men där du inte är ensam i din roll utan arbetar nära duktiga kollegor. Tjänsten avser ett vikariat på drygt 1 år med stor möjlighet till anställning efter uppdragets slut.
Tjänsten kommer tillsättas relativt omgående - så välkommen in med din ansökan idag!

Din utmaning
I rollen som junior redovisningsekonom kommer du avlasta ekonomiavdelningen utifrån deras behov. Då avdelningen är mellanstor kommer du bli en viktig del av teamet och involveras i en rad olika processer och arbetsuppgifter. I rollen ingår bland annat hantering av leverantörsreskontra, löneberedning, löpande redovisning och bokslutsarbete, enklare kundkontakt samt övriga administrativa uppgifter men då tjänsten är bred kommer du att få växa in i den och utvecklas med tiden. Hela organisationen genomsyras av att alla medarbetare är drivna och självgående och detta gäller även ekonomiavdelningen. För rätt person med ambitioner finns alltså stor möjlighet till utveckling.

Är detta du?
För att trivas i rollen som junior redovisningsekonom hos vår kund tror vi att du är en socialt lagd person som trivs i en omväxlande miljö. Du kommer att få utvecklas i en professionell och entreprenörsdriven omgivning där det alltid finns utrymme för att utveckla arbetssätt och vara med och påverka. Du är strukturerad och noggrann och levererar med hög kvalitet. Du är prestigelös och hjälper gärna till där det behövs. Meriterande är även om har god systemvana och är intresserad av digitalisering och förbättringsarbete.

Talents of Sweden
Vi är rekryterings- och konsultföretaget för marknadens mest eftertraktade ekonomer och företag. Att söka denna tjänst genom oss ger rätt person goda möjligheter till en spännande karriärutveckling - både nu och i framtiden. Vi sitter med flera spännande tjänster och när du ansöker via oss kan intressanta möjligheter utöver denna specifika tjänst dyka upp.

Välkommen att kontakta Christoffer Mattsson på telefon 070 449 91 85 eller på christoffer.mattsson@talentsofsweden.se vid frågor angående tjänsten eller Talents of Sweden.

Vi intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, ekonomi, finans, managementconsulting, Talents of Sweden, hyrköp, accounting, accountant, redovisningsekonom, redovisningsassistent.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 nov 2020
Anställning
Vikariat
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler jobb från Konfidentiell tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga