Konfidentiell · Publicerad 24 sept 2021

OM TJÄNSTEN:
För rollen som testare söker vi dig med ett genuint tekniskt intresse. I rollen kommer du att säkerställa kvalitet och prestanda inför kommande releaser. Du kommer att utföra manuella tester och jobba med regressionstestning i nära samarbete med systemutvecklarna. Du kommer vara en naturlig del av utvecklingsteamet och arbeta agilt med scrum och sprintar. Vi ser gärna att du gillar att arbeta i grupp och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Här får du möjligheten att jobba brett men även specialisera dig över tid.

SÖKER DIG SOM:
Har en relevant IT-utbildning och/eller relevant erfarenhet. Vi ser gärna att du har ett genuint tekniskt intresse och med fördel kan visa på egna hobbyprojekt. Som person är du driven, engagerad och kreativ, samtidigt som du trivs att arbeta i team och strävar efter att uppnå de mål som ställts för dig.

Du har en naturlig drivkraft och ambition, högt lagarbete och tar ansvar.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av 200 anställda fördelade på utveckling och leverans. Kundföretaget är ett bolag som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder. Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar de ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar man ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Vår kund är en viktig del i detta och som delaktig under satsningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare , Testare

Inga fler liknande jobb tillgängliga