Konfidentiell · Publicerad Igår 15:02

Åt vår kund som är en framgångsrik arkitektbyrå söker vi nu en kontorsansvarig. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på 8 månader med chans till anställning hos kunden efter uppdragsperioden. Tjänsten är på heltid med arbetstider 8:00-17:00 och tjänsten är placerad i vår kunds mycket trivsamma lokaler i Stockholm City.

Ditt Uppdrag
I rollen som Kontorsansvarig kommer du att ha det övergripande ansvaret för kontoret som består av två våningsplan och din främsta uppgift är att arbeta för att kontoret håller hög standard i renlighet och ordning. På kontoret arbetar idag ett 30-tal trevliga och proffsiga kollegor. I din roll kommer du att vara företagets ansikte utåt och vara personen som tar emot alla besökare och visa dem tillrätta. Du kommer även hålla ordning på samtliga möten i konferensrummen samt förbereda rummen inför möten med respektive önskemål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Kontaktperson för alla leverantörer samt ansvara för alla inköp till kontoret
  • Ta emot besökare samt vara ansvarig för växeln
  • Ansvara för larm och säkerhet på kontoret
  • Bokning av resor och hotell
  • Ordna med events och AW på kontoret
  • Beställa lunch/middag inför möten och events
  • Beställa samt säkerställa att telefoni för samtliga medarbetare fungerar och även för nyanställda
  • Ansvara för företages administrering av leverantörsfakturor
  • Publicera bilder, kortare information på Sociala medier samt på företagets hemsida
  • Andra ad-hoc uppgifter kan förekomma
Som kontorsansvarig kommer du att rapportera till företages Ekonomichef.

Din bakgrund
För att vara framgångsrik i rollen som Kontorsansvarig bör du ha goda kunskaper inom Officepaketet men utöver detta krävs inte några specifika systemkunskaper. Har du tidigare arbetat i en liknande roll är det meriterande alternativt att du har erfarenhet från ett serviceyrke. Vi ser gärna att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i så väl i tal som skrift. Som person är du van vid och mån om att hålla en hög servicenivå både gentemot dina kollegor och besökare. Du är van vid att ta egna initiativ i ditt arbete och du har ett prestigelöst förhållningssätt. Du är van vid att hantera flera olika uppgifter parallellt och är snabb på att agera när det behövs. Vidare utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och tummar inte på kvalitén i leveransen.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 juni 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga