Konfidentiell · Publicerad 12 okt

För kunds räkning söker vi en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start snarast möjligt och 6 månader framåt. Efter avslutat uppdrag finns eventuellt möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag

Vår kund befinner sig i en spännande förändringsfas och söker dig som vill vara med och utveckla organisationens löneadministrationsprocess. Du kommer ingå i ett löneteam under uppbyggnad som i framtiden kommer bestå av sju personer, en lönechef och sex lönespecialister. Tillsammans kommer ni att ansvara för den operativa löneadministrationen för företagets cirka 2 500 anställda och säkerställa att denna utförs med hög kvalitet, samt erbjuda stöd och service till chef och övriga medarbetare. Vår kund arbetar i Agda och vi ser gärna att du har erfarenhet av systemet innan, dock inget krav.

Exempel på ansvarsområden som ingår är hantering av utbetalningar, reseräkningar, anställningsavtal och personalakter. Till dina arbetsuppgifter tillhör även administration av löneavdrag, semestrar, lönejusteringar samt arvoden och bonusar. Du kommer även ha ett nära samarbete med ekonomiavdelningen vad gäller lönerapportering m.m.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en utbildning inom löneområdet och ser att du har minst två års erfarenhet av lönehantering. Du behöver ha god kunskap kring lönebestämmelser utifrån lagar och kollektivavtal samt lokala avtal. Vi ser även att du har erfarenhet av att arbeta med interna lönestrukturer och policies samt kunskap om skatteregler och hur de påverkar löneadministrationen. I din roll kommer du att supportera chefer och medarbetare och behöver således kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som person ser vi att du är serviceinriktad och trivs att arbeta mål- och resultatorienterat. Vi ser även att du är en person som gillar ordning och reda, samtidigt som du alltid levererar ett högkvalitativt arbete. För att lyckas i rollen bör du kunna ta egna initiativ samt arbeta såväl självständigt som i grupp. Vidare är du bra på att samarbeta med olika intressenter och har en förmåga att bygga förtroende.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord - Passion, Kvalitet och Tillväxt - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant - vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se ) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga