Konfidentiell · Publicerad 22 feb 2021

Till vår kund söker vi nu en Lönekoordinator! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start 1 april och som pågår till och med augusti 2022. Just nu sitter alla på hemmakontoret men när restriktionerna lättar så är man placerad på kundens fina huvudkontor på Kungsholmen, Stockholm.

Ditt uppdrag

Som Lönekoordinator kommer du att tillhöra ett kompetent HR-team och arbeta mot outsourcad Lönepartner för ca 500 löner. Det är en administrativ roll samtidigt som du får många kontaktytor i organisationen och det ges utrymmer för nytänk och förändring!

Nedan kommer exempel på arbetsuppgifter:
  • Sammanställa löneunderlag till outsourcad lönebyrån, kontrollera tidrapporter och löner
  • Onboarding av nyanställda - hantera anställningsavtal, bakgrundskontroll, administrera i system
  • Internsupport i tidrapporterings- och lönefrågor till organisationen
  • Hantera, administrera och rapportera pensioner
  • Hantera tjänstebilar, förmånsbilar, tjänstebilar och servicebilar
  • Kontaktperson till Försäkringskassan gällande sjukfrånvaro
  • Lönerevision
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter inom Lön.
Din bakgrund

Vi ser att du har en gymnasieexamen, gärna kompletterad med en eftergymnasial utbildning inom lön. Då du kommer vara ensamt ansvarig för lönehanteringen behöver du ha tidigare erfarenhet av löneadministration samt ansvarat för lönerevision och lönekartläggning. Har du arbetat i Flex innan är detta även starkt meriterande.

Då rollen innebär mycket kontakter inom organisationen ska du vara kommunikativ och ha en god känsla för service. Du ska vara en administrativ talang och gilla ett ständigt flöde av frågor att hantera. Vi ser även att du är innovativ och har en känsla för att tänka nytt! Du ska ha en vilja att vara med och bidra och utveckla olika processer samt ha ett intresse för att effektivisera och modernisera arbetssättet på företaget

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se ) och Martina Kolga (martina.kolgae@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga