Konfidentiell · Publicerad 17 sept 2021

Om rollen

I denna roll som lönespecialist kommer du få arbeta med hela löneprocessen ax till limpa och få axla ett stort ansvar över löneberedningen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att administrera månatliga löneprocessen i Hogia Lön+, registrera anställningsbehörigheter i programmet Maconomy, administrera pensioner till pensionsbolag så som Collectum och Söderberg & Partners samt hantera utlägg och reseräkningar i Flex HRM Travel.

Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara;

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Avstämningar av lönekonton
  • Rapportering till ekonomiavdelningen
  • Administrera anställningsavtal, arbetsgivarintyg, lönestatistik, försäkringar etc.
  • Supportera medarbetare och chefer i personalsystemet Workday
  • Kontaktperson för medarbetare gällande lönefrågor
Din bakgrund

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att ha arbetat med löneprocessens alla delar samt att du besitter en god data- och systemkunskap och gärna har arbetat i Hogia Lön + och Flex HRM. Även goda kunskaper i Excel ser vi som en fördel samt att grundläggande ekonomikunskaper kopplat till löneprocessen är meriterande. Att du har tidigare samlad erfarenhet kring tjänstemanna-och timlöner ser vi som en självklarhet.

Som person tror vi att du är en engagerad lönespecialist som med åren skaffat dig gedigen kunskap och trygghet inom löneprocessens alla delar. Vi hoppas och tror att du är positiv i ditt förhållningssätt och att du trivs med att vara en hjälpande hand till såväl kollegor som chefer inom organisationen. Vi lägger särskild vikt vid att du känner dig trygg med olika system, och ett intresse för att stötta medarbetare och chefer i dessa. Vidare tror vi att du är en nyfiken individ som gillar att hålla dig a jour inom löneområdet och håller dig uppdatering inom lagar, regler och kollektivavtal. Avslutningsvis ser vi att du är en teamplayer men att du också är trygg nog att arbeta självständigt när det krävs.

Stämmer detta in på dig? Då tror vi att du kommer trivas bra hos vår kund då kulturen på Hr- och Löneavdelningen präglas av glädje och teamkänsla där alla är med och bidrar till god stämning och goda resultat. Vår kund sitter centralt i Stockholm i nya fräscha lokaler och du kommer ingå i ett Hr-team om fyra personer och rapportera till Hr-chefen för Sverige.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Johanna Romanoff (johanna.romanoff@wise.se) och Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga