Konfidentiell · Publicerad 7 dec

Till kund i city söker vi nu en lönespecialist. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals, 100 %, med start snarast möjligt till och med 30 juni 2019.

Ditt uppdrag

Vår kund är ett spännande företag verksamt inom konsultbranschen. I den här rollen kommer du att ha hand om hela löneprocessen för företagets interna löner. Det är ett omväxlande arbete där du både arbetar självständigt och nära i team med dina kollegor. Du kommer att ingå i en grupp om 6 stycken, där du kommer administrera ca 250 löner. Arbetsuppgifterna kommer variera så utöver lönekörning kommer du även bistå med bland annat internkontroller, redovisning, arkivering, pensioner etc. För att trivas i den här rollen är det viktigt att du har en positiv inställning, är lösningsorienterad och beredd att hugga in där det behövs!

Din bakgrund

Vi söker dig som har en yrkesutbildning eller motsvarade inom lön och har 1-2 års erfarenhet av lönehantering. För att lyckas i rollen bör du vara såväl självgående som samarbetsorienterad. Som person är du strukturerad och trivs med att ta dig an nya utmaningar. Vi ser även att du gillar att upprätthålla relationer och inser vikten av att ge god service. Vår kund arbetar i POL och det är meriterande om du har arbetat i systemet innan, dock inte ett krav.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se , 076-620 29 38) samt konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se , 073-515 31 83).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga