Konfidentiell · Publicerad 17 juni 2021

ValueOne söker en Master Data specialist för ett längre konsultuppdrag hos vår kund i norra Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen
Som Master Data specialist är din uppgift att skapa struktur och driva utvecklingen i företagets master data-system samtidigt som du hanterar de dagliga operativa uppgifterna och lägger upp ny artiklar i systemet. Det är viktigt att du kan formulera och förstå verksamhetens behov och skapa fungerande processer samt att du kan översätta dessa krav gentemot IT.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Upprätta regler och processer för master data
  • Säkerställa kvaliteten på master data i företagets egna system.
  • Testning och dokumentation av system och processer.
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och har erfarenhet av att arbeta med master data. Det är också viktigt att du har erfarenhet av att kravställa gentemot IT. Det är meriterande om du har kunskaper i Microsoft Dynamics 365. För att passa för rollen bör du vara självständig, lösningsfokuserad och ha en positiv och pragmatisk inställning. Vidare är du en skicklig kommunikatör med ett analytiskt sinne som fungerar mycket bra i grupp.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga