Konfidentiell · Publicerad 5 feb 2020

Vi söker just nu en Programanalytiker inom leverantörsrabatter till vår kund inom IT-branschen som är belägen i Spånga i Stockholm. I rollen som Programanalytiker kommer du att ingå i ett större finansteam, rapportera till Nordic Accounting Manager samt arbeta i en bred tjänst där det finns chans till utveckling och varierade arbetsuppgifter. Rollen är helt ny och möjligheten till att påverka, forma och göra skillnad är stor! Anställningsformen är flexibel, direktrekrytering eller konsultlösning är båda fullt möjligt.

Brinner du för förändring, att arbeta i en snabb, progressiv och teamorienterad arbetsmiljö kommer du att trivas bra hos vår kund! Vi tror du att har en god kommunikationsförmåga och starka analytiska färdigheter och drivs av att nå resultat med kvalité tillsammans med verksamheten. Du är en lagspelare och arbetar för att upprätthålla en god laganda.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Som Programanalytiker hos vår kund kommer du att analysera och stödja företagsorganisationen i att optimera de intjänade leverantörsrabatterna. Du kommer att arbeta nära verksamheten för att säkerställa korrekt kvalité.
  • Ansvara över alla program inom leverantörsrabatter i Norden
  • Samarbeta och kommunicera med verksamheten relaterat till leverantörsrabatter
  • Ge stöd, analyser och uppföljning av leverantörsrabatter
  • Se till att kvalitén är korrekt i spårningsverktyget för leverantörsrabatter
  • Följa upp och leverera spårning av säljrabatter
Kvalifikationer och erfarenhet
  • Kandidatexamen i ekonomi eller redovisning
  • Du har goda kommunikationsförmågor på engelska och helst ett skandinaviskt språk, både muntligt och skriftligt
  • Du är teknisk i din inställning, mycket bra kompetens i SAP samt i Excel
  • Minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet inom FP&A och / eller redovisning
Om Clarify
Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag.

Start: Så snart som möjligt, efter överenskommelsePlacering: Spånga,StockholmOmfattning: Heltid, tillsvidare

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta Fanny Mörk på Clarify, 070-7898779 eller fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga