Konfidentiell · Publicerad 9 okt 2020

ValueOne söker en Projektinköpare för ett längre konsultuppdrag till ett tillverkande företag i norra Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast och förväntas löpa 9-12 månader med stor möjlighet till förlängning.

Om rollen
I rollen ska du fungera som stöd i ett globalt förändringsprojekt där du ska leda och utveckla leverantörsrelationer, definiera inköpskategorier och utveckla strategier rörande företagets leverantörsbas. Du ska också driva avtalsförhandlingar liksom säkra att material köps hem rätt med avseende på tid, kvalitet och mängd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utveckla och exekvera på en marknadsledande sourcingstrategi och leverantörssbas
  • Säkra satta projektmål och tilldelade kostnadsmål
  • Samordna och göra leverantörsval med kategorichefer
  • Driva kategori- och komponentinköp, inklusive hantering och förhandling av avtal
  • Säkerställa rätt leverantörskapacitet
  • Ansvar för totala kostnadsresultat samt att åtaganden kring leverans, kvalitet och tidplan efterlevs
  • Verifiera och uppdatera Master Data i ERP
Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, teknik eller Supply Chain Management och med minst ett par års inom tillverkande industri där du har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du är en kunnig analytiker med vana från att ta fram och formulera inköpsstrategier. Uppdraget kräver vidare erfarenhet av inköp av mekanik, exempelvis plåtbearbetning eller svarvning samt gärna även elektronik (lågspänningskomponenter). Vi ser helst också att du tidigare har arbetat i en matrisorganisation. Goda kunskaper i Excel är en fördel. Som person är du mycket driven, har lätt för att bygga och behålla relationer samt fungerar väl i en snabbfotad organisation där en can-do attityd uppskattas.

Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 dec 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga