Konfidentiell · Publicerad 5 okt 2021

Receptionist/kontorsassistent till kund i centrala Stockholm

Trivs du i en yrkesroll där du får leverera service av toppkvalité? Är ett professionellt bemötande och struktur något som kännetecknar dig? Då har vi tjänsten för dig!

I rollen som receptionist/kontorsassistent hos vår kund kommer du att ha övergripande ansvar över receptionen, men även kontor- och konferensrum samt frågor som berör underhåll av fastigheten. Ändra detta I rollen kommer du att:
  • Ta emot besökare
  • Arbeta med konferens och mötesservice
  • Sakgranska fakturor och hantera reseräkningar
  • Hantera beställning av varor
  • Ansvara för posthantering
  • Ha löpande kontakt med leverantörer
Vidare kommer du ansvara för inköp av varor samt agera som närmaste kontaktperson för avtal gällande service till kontoret, fastighetsunderhåll ta bort denna mer kontorsservice samt fastighetsservice. Du assisterar olika avdelningar på företaget med uppgifter såsom granskning av reseräkningar, bokningar av hotell etc.

För att passa i rollen som receptionist/kontorsassistent är du serviceinriktad och lösningsorienterad. har du en administrativ ådra och har en förmåga att organiserade dina dagar på ett effektivt sätt. Du trivs i en roll där du tar stort eget ansvar.

Kvalifikation och egenskaper
Vi tror att du som söker har en tidigare erfarenhet från receptionistyrket alternativt servicebranschen där du dagligen bemöter kunder eller leverantörer. Som person är du utåtriktad, självständig prestigelös i ditt arbete och arbetar för en god arbetsmiljö och fantastisk service gentemot dina kollegor och kunder. Vidare tror vi att du har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och trivs med att oväntade arbetsuppgifter kan hamna på ditt bord.

Du har ett driv för att utvecklas, en förmåga att alltid ligga steget före och snabbt sätta dig in i nya uppgifter som hamnar hos dig. Du ska behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift samt goda datakunskaper.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 8-16.30 (45 minuters lunch) Plats: Centrala Stockholm

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Office Management, men arbeta ute hos vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga