Konfidentiell · Publicerad 18 jan

Om rollen
I rollen som Redovisningsassistent kommer du framförallt att arbeta med leverantörsreskontra i SAP men det är bra om du även har erfarenhet av att arbetat med kundreskontra.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:
  • Löpande hantera företagets leverantörsfakturor
  • Upprätta nya leverantörer i SAP
  • Posthantering så som inkasso och påminnelser
  • Upprätta och registrera bokföringsorder
  • Momsrapportering
  • Avstämning balanskonton
  • Skapa utbetalningsfiler
Vem söker vi
För att lyckas i rollen som Redovisningsassistent söker vi dig som är gymnasieekonom och har flera års erfarenhet av en liknande tjänst som redovisningsassistent. Du har grundläggande teoretiska och praktiska redovisningskunskaper. Det är mycket meriterande om du har arbetat i affärssystemet SAP. Du har också goda kunskaper i hela Officepaketet och Excel.

Som person är du driven och gillar att få saker gjorda. Du är också noggrann, strukturerad och ödmjuk. Du är en person som vill vara med och utveckla och effektivisera ditt arbete.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta Konsultchef Catherine Laurin (catherine.laurin@eqonomy.se).

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet