Konfidentiell · Publicerad 18 jan

Om rollen
I rollen som redovisningsassistent kommer du tillsammans med dina två kollegor ansvara för reskontraarbetet. Det är stora flöden och omkring 30.000 fakturor per år, majoriteten leverantörsfakturor. Du kommer arbeta med utländska fakturor, avstämning mot bank, matcha fakturor och sända ut för kontering. Det finns idag manuella handpåläggningar i vissa steg av processen, gruppen kommer påbörja effektiviseringsarbetet så snart dem får in en konsult som kan stötta i det löpande. Detta är ett konsultuppdrag om 6 månader där du kommer bli anställd via oss på EQonomy/ Wise professesionals.

Vem söker vi
För att lyckas i rollen som redovisningsassistent tror vi att du har några års erfarenhet av liknande arbete där du arbetat med leverantörsreskontra och hanterat stora mängder fakturor. Du ska ha kommit i kontakt med kundreskontra och ha förståelse för arbetet. Du förstår hela reskontraflödet och är nyfiken på att fortsätta utvecklas. Du kommer arbeta med alla de fem bolagen i koncernen och behöver därför vara orädd att ta kontakt med medarbetare ute i organisationen och du ska trivas i en kommunikativ roll. Du som person trivs med förändring och är flexibel i ditt förhållningssätt och förstår vikten av ett gott samarbete.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta Talent Acquisition Specialist Ellen Andersen (ellen.andersen@eqonomy.se) eller konsultchef Maria Hansson (Maria.hansson@eqonomy.se)

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet