Konfidentiell · Publicerad 21 jan 2020

Vi söker just nu en senior redovisningsekonom till vår kund som är belägen i Stockholm City. I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta i en bred tjänst där det finns chans till utveckling, varierade arbetsuppgifter samt egna initiativ. Som redovisningsekonom kommer du få vara med och forma redovisningsavdelningen, med arbete som omfattar det klassiska uttrycket ”från ax-till-limpa”. På riktigt. Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du under cirka 6 månader gå som ekonomikonsult hos oss på Clarify för att sedan ha goda möjligheter att anställas hos vår kund om det är intressant.

Kunden är ett IT-bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas. Bolaget har vuxit kraftigt sedan start, på alla plan, varför de nu också har ett skriande behov av att ta redovisningen till nästa nivå. Redovisningsavdelningen kommer med dig bestå av två personer, och totalt är de snart 20 stycken.Tillsammans och med stöd från CFO, som du även rapporterar till, kommer du att få ta redovisningen till nästa nivå hos vår kund. Det finns massor av spännande saker att göra, och tempot är högt, varför vi letar efter en person som gillar att jobba efter de förutsättningarna, har ett par års arbetslivserfarenhet inom redovisning, med en strävan efter att ta mer ansvar och initiativ!

För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för redovisning. Du är positiv, driven och självgående. Du gillar att ta ansvar och ta egna initiativ för att förbättra och få mer effektivitet.

Exempel på dina kommande arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring
  • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • Avstämningar (bank, kreditkort, etc.)
  • Vara med och utveckla processer på ekonomiavdelningen
  • Kontoavstämningar och rapportering
  • Skatt och moms
Kvalifikationer och erfarenhet
  • Civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning
  • Minst fyra års dokumenterad erfarenhet av arbete inom redovisning
  • Är bekant med redovisning enligt K2 och K3
  • Kunskap om svensk moms och skatteregler
Om Clarify

Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag.

Start: Omgående

Placering: Stockholm

Omfattning: Konsultuppdrag/Rekrytering, heltid

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta ansvarig Fanny Mörk på Clarify, telefon 070-7898779 eller fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 feb 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga