Konfidentiell · Publicerad 12 feb 2020

Vi söker just nu en Redovisningsekonom till vår kund som är belägen i Stockholm City. I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta i en bred tjänst där det finns chans till utveckling och varierade arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i ett team om fyra personer och du rapporterar direkt till Ekonomichefen. Du kommer att arbeta självständigt och ansvara för helheten samt vara en viktig del av deras verksamhet. Detta är en konsultrekrytering där du kommer att börja som konsult för att sedan bli överrekryterad till bolaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Redovisning, bokföring, avstämningar och rapportering för ett antal bolag
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Resultatuppföljning, budget och prognosarbete
  • Moms och skatt
  • Fortsätta arbetet med att kontinuerligt förfina rutiner och strukturer
  • Kontakt med revisorer
  • Koncernrapportering och koncernavstämning
Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har erfarenhet av att sköta all redovisning av bolag inom en koncern, från ax till limpa. Vi ser gärna att du är civilekonom alternativt har du genomgått påbyggnadsutbildning inom ekonomi. Du är van att arbeta med hela bokslutsprocessen, du är van att arbeta med legala redovisningsfrågor och övriga regelverk. Vidare har du goda kunskaper i Excel och Officepaketet. Du är bra på att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du en person som brinner för ekonomi, siffror, struktur, problemlösning samt ordning och reda. Vi ser att du är bra på att samarbeta och att på ett engagerat sätt komma med input baserat på din erfarenhet och kompetens. Du kan arbeta självständigt och strukturera upp ditt angreppssätt och driva processer framåt.

Om Clarify
Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Med engagemang och närvaro matchar vi framgångsrikt rätt person till rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som specialiserat sig på interimslösningar, rekryteringar och att utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia, som startade redan på 80-talet, har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag.

Start: Omgående

Placering: Stockholm

Omfattning: Heltid

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!

För mer information om rollen och hur det är att arbeta som konsult via Clarify så är du välkommen att kontakta Fanny Mörk på Clarify, 070-789 87 79 eller fanny@clarify.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga