Konfidentiell · Publicerad 6 okt

Till vår kund, en myndighet inom försvarssektorn, söker vi nu en Rekryterare! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid. Uppdraget startar omgående, med hänsyn till 1 månads uppsägningstid och pågår i sex månader och därefter möjlighet till förlängning. Arbetsplatsen ligger i Kista, Stockholm.

Ditt uppdrag

I uppdraget kommer du främst att arbeta med rekryteringar inom flera avdelningar och med en mängd olika inriktningar. Detta innebär att du får möjlighet att träffa många kvalificerade kandidater som vill vara med och bidra till visionen om en säkrare värld. Vår kund söker nu en konsult för att avlasta med rekryteringar. Du kommer närmast att arbeta tillsammans med myndighetens sex HR-specialister.

Arbetsuppgifterna består i att självständigt utföra hela rekryteringar, allt från kravspecifikation till efterarbete sedan anställning har gjorts. Du sköter själv huvuddelen av administrationen.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Din bakgrund

Vi söker dig som är HR-utbildad och har erfarenhet av att rekrytera enligt kompetensbaserad rekryteringsprocess. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som arbetsuppgifterna också ställer stora krav på samarbete. Eftersom flera uppdrag kommer att löpa parallellt behöver du ha en god förmåga att strukturera och planera upp ditt eget arbete.

Du ska vara svensk medborgare och en säkerhetsprövning kommer att genomföras inför uppdraget.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se, 076-0001899 och Caroline Dufva (caroline.dufva@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga