Konfidentiell · Publicerad 12 nov 2019

Rollen
Nu söker vi dig som vill ta ett helhetsansvar för vår försäljning och tillsammans med oss vara en del av Clarifys resa mot en spännande framtid!

Ditt blivande ansvarsområde blir att driva Clarifys försäljning, strategiskt och operativt, tillsammans med ett fantastiskt team. Du kommer att arbeta i nära samarbete med såväl sälj, affärsområdesansvariga och ledning. I rollen ingår exempelvis att planera och genomföra kundmöten, arbeta fram säljstrategier, kreativt utveckla säljarbetet, säkerställa kvalitativa mötesbokningar och fortsätta arbetet med att få Clarifys säljkultur att växa och frodas.

Vem vi söker
Vi tror att du har en god grund inom försäljning och tidigare erfarenhet av B2B, gärna inom liknande branscher eller tjänsteförsäljning. Vi på Clarify arbetar för att bidra med ett positivt och utvecklande förhållningssätt i vår bransch, därför söker vi dig som drivs av att leverera hög kvalitet och vill arbeta relationsinriktat och långsiktigt i alla möten. Vi söker dig som alltid ger ett positivt intryck och som strävar efter att göra något utöver det vanliga, det där lilla extra som gör stor skillnad, gällande service, leverans och kvalitet. Du brinner för att göra skillnad för våra kunder, konsulter och kandidater. Likväl som du på samma sätt är en ödmjuk, prestigelös och härlig kollega som vill varandras framgång.

Vill du vara med och vidareutveckla ett växande och entreprenörsdrivet företag i konsult- och rekryteringsbranschen? Välkommen till oss på Clarify, ett familjeägt företag med stort hjärta som arbetar för att skapa mervärde och göra skillnad för både individer och organisationer. Vi sitter i nya och fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Om oss
Inom Clarify hjälper vi våra kunder med rekrytering av chefer och specialister, förmedling av konsulter inom ekonomi samt att arbeta i utvecklings- och coachingsprojekt för ledare och medarbetare. Vårt mål och det vi strävar efter är att vara ett innovativt och nytänkande konsult- och rekryteringsföretag och vi brinner för att ge våra konsulter, kandidater och kunder något utöver det vanliga i form av både service, leverans och kvalitet.


Välkommen att forma din framtid tillsammans med oss på Clarify.

Är du nyfiken på att höra mer? Du är varmt välkommen att kontakta Louise Poltoft, (CEO) 070-775 99 01 på Clarify för ytterligare information. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga