Konfidentiell · Publicerad 21 okt 2020

Om vår kund

Vår kund är en stark och omtyckt organisation i sin bransch och sitter i rymliga lokaler centralt i Stockholm. Ekonomiavdelningen består av 7 personer där reskontra, redovisning, controlling och lön ingår.

Ditt uppdrag

Vi söker nu dig som antingen har erfarenhet av kundreskontra eller leverantörsreskontra eller båda processerna. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Krav- och inkassoärenden
  • Viss fakturering
  • Månatliga avstämningar av konton relaterade till reskontrorna
  • Kassaredovisning
  • Backup till andra på ekonomiavdelningen
Du kommer att rapportera till Redovisningschefen. Affärssystemet heter Jeeves och det finns specifika kund- och leverantörsfaktura system.

Din Bakgrund

Vi söker dig som är gymnasieekonom och/eller YH-utbildad ekonom samt har minst ca 3-5 års erfarenhet som ekonomiassistent där du självständigt ansvarat för ett eget område. Du har goda kunskaper i Excel samt svenska i tal och skrift.

Som person är du positiv, noggrann, driftig och självgående. Du är en företagsam person som ser till att saker och ting blir gjorda och arbetar proaktivt. Du har hög integritet och skinn på näsan. Du är dessutom van att arbeta i projektform och att samarbeta med andra.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord - Passion, Kvalitet och Tillväxt - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund

Om du blir en del av vår kunds organisation erbjuds friskvårdsbidrag, ITP1 & 2 lösningar (beroende på ålder), Rikskort, utvecklingsmöjlighet inom redovisningsteamet.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Christina Norin-Söderström (christina.norin-soderstrom@wise.se) och Andreas Larsson (andreas.larsson@wise.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga