Konfidentiell · Publicerad 10 juli

Om rollen
I rollen som senior redovisningsekonom hos vår kund kommer du att ha en bred roll där du arbetar ax till limpa med allt från avstämningar, månads- och kvartalsrapportering samt löner. Du kommer under hösten även vara delaktig i budget- och prognosarbete. Rollen är ett konsultuppdrag med start i augusti och minst 6 månader framåt, för rätt person finns det möjlighet till anställning hos kunden därefter.

Vem söker vi
För att lyckas i rollen som senior redovisningsekonom hos vår kund ser vi att du har erfarenhet från en ax till limpa roll sedan tidigare. Du är skicklig på Excel och talar och skriver både engelska och svenska flytande. Har du erfarenhet från Microsoft Dynamics AX är det meriterande. Som person är du noggrann, självgående och trivs i en roll där du får arbeta både högt och lågt.

Hos vår kund blir du en del av ett bolag i tillväxt, men många drivna och engagerade kollegor. Företaget ser positivt på utveckling och har högt i tak. Kanske är det just dig de söker!

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta Talent Acquisition Specialist Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se) eller konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@eqonomy.se).

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom