Konfidentiell · Publicerad 24 mars 2021

ValueOne söker en Supply Planner till vår kund verksam inom retail med placering i centrala Stockholm. Behovet är brådskande och uppdraget förväntas löpa över sex månader. För rätt person finns stora möjligheter att erbjudas en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen
Vår kund är en framgångsrik detaljhandlare som ser en stark tillväxt med många nya butiksetableringar under kommande år. Företaget drivs av en stark entreprenörsanda och kreativ ledning. Som Supply Planner ingår du i ett team bestående av sju medarbetarare och du rapporterar för chefen för Supply Chain Management.

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter, gärna inom retail, men det är inget krav. Du är van att operativt hålla samman olika lagerfunktioner och att arbeta med supply planning på internationell nivå. För att bli aktuell för uppdraget bör du även ha erfarenhet av varuimport och tullfrågor från tredje land samt import från Norge till EU. Även kunskaper om Inbound-frakter är nödvändiga. Systemerfarenhet gärna inom Dynamics 365 (eller tidigare versioner av AX), är ytterligare krav för tjänsten liksom avancerade kunskaper i Excel.

Till uppdraget söker vi dig som är flexibel, agil och lösningsorienterad. Kort sagt, du får saker gjorda. Du har förmåga att skapa struktur och prioritera dina arbetsuppgifter och är van att hantera flera ärenden parallellt. För att lyckas i rollen bör du även ha en kommunikativ och pedagogisk läggning och ha god analytisk förmåga.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga