Konica Minolta · Publicerad 6 aug

Konica Minolta söker Account Manager
Vårt fokus är att erbjuda våra kunder en stabil och kostnadseffektiv dokument- och IT-miljö genom försäljning av våra unika produkter & IT-lösningar.
Här utgör du som Account Manager en viktig resurs som sätter dig in i kundernas behov, föreslår effektiva lösningar och hittar nya sätt att spara tid, energi och pengar. Du har förmåga och erfarenhet att kommunicera med beslutsfattare på olika chefsnivåer. För att lyckas i rollen krävs det att du är driven och besitter ett gott affärssinne. Dina kunder kommer primärt att finnas inom den privata sektorn.

Din profil:
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning inom B2B
  • Branscherfarenhet eller erfarenhet av liknande rol
  • Intresse för IT och företagens IT-lösningar
  • Erfarenhet av IT-försäljning är meriterande
  • Vana vid dokumentering i CRM
  • Gymnasieexamen och körkort är ett krav
Vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare har möjlighet att fortsätta utvecklas och växa i sin yrkesroll. Därför erbjuder vi möjligheter till såväl olika klassrumsutbildningar med interna och/eller externa utbildningshållare, som webbaserade utbildningar via vår interna webbportal. Hos oss får du också trygga anställningsvillkor, vi är kollektivavtalsanslutna. Som Account Manager erbjuder vi dig även tjänstebil, friskvårdsbidrag samt deltagande i våra exklusiva säljtävlingar.

Några av de kärnvärden som präglar vår organisation är att vi är starkt kundfokuserade, passionerade och alltid strävar efter innovativa lösningar i ett nära och öppet samarbete med våra kunder och vi håller vad vi lovar! Känner du att du skulle trivas i denna miljö är du kanske vår nya Account Manager!

Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant är du välkommen med din ansökan redan idag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Konica Minolta med Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB. Du ansöker till tjänsten med CV och personligt brev via ansökningsknappen.

Har du frågor är du välkommen att maila ansvarig rekryterare på johan@kraftsam.se
Tillträde omgående/efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Konica Minolta är en av de ledande leverantörerna av dokumentlösningar på den svenska och internationella marknaden. I Sverige representeras Konica Minolta av Konica Minolta Business Solutions Sweden AB med cirka 140 medarbetare. Vi finns representerade med egna kontor i Falun, Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar samt genom ett brett återförsäljarnät spritt över landet. Konica Minoltas moderbolag, Konica Minolta Inc. har sitt huvudkontor i Japan. Koncernen omsätter cirka 70 miljarder kronor och har över 40 000 medarbetare.
Vi strävar efter att vara ett stabilt företag som bidrar till både samhällsnytta och så liten miljöpåverkan som möjligt. Med det som mål utvecklar vi ständigt både företaget, erbjudandet och våra medarbetare.
+ Läs mer om företaget